Isprobajte ovu ukusnu čokoladno-hrskavu poslasticu Jadranke Boban Pejić. Priprema je vrlo jednostavna, a potrebno vam je svega 30ak minuta. Nakon prve pripreme, često ćete uživati u ovoj zdravoj i ukusnoj quinoa slastici.
Quinoa poppies desert s tamnom čokoladom
*
Tostirajte bademe i usitnite ih ili narežite na manje komadiće.
Narežite čokoladu na manje komadiće.
Pomiješajte quinoa poppies, bademe i čokoladu i umiješajte naribanu koricu naranče.
Pomiješajte i zagrijte rižin slad i bademov maslac i jednoliku vruću smjesu prelijte preko smjese poppiesa.
Žlicom dobro izmješajte da se sve dobro promiješa.
Nanesite na vlažan protvan (dimenzija 30×20 cm ili sličan) i vlažnim rukama pritisnite i poravnajte.
Stavite u hladnjak preko noći da se ohladi i stisne.
Režite na kvadrate ili trokutiće.