Vjenčanje u Katranu, super cool i fora

View Gallery 11 Photos

Ako još niste, a željeli bi ili već jeste, ali planirate ponovno, svoje vjenčanje možete organizirati u prostoru PhotoStudia Katran, u zagrebačkoj Radničkoj cesti.

Prostor od čak 600 muređen je u industrial stilu s modernim, prilagodljivim elementima i kombinacijom stajaćih, barskih i sjedećih mjesta, uključujući i šarmantne fotelje i sofe. Ugostiti može do 200 osoba i svako vjenčanje, baš zbog brojnih mogućnosti kombiniranja i prilagođavanja, može biti drugačije. Samo vaše i originalno.

Photostudio Katran

Ležerna atmosfera prva je asocijacija na ovaj lijepo i nekonvecionalno uređen studio za vjenčanja, u kojem vrlo lako možete pozvati i svoje mlade, otkačene prijatelje, ali i sve članove obitelji, bez obzira na njihovu dob. Svi će se osjećati podjednako ugodno. I neće morati ukočeno sjediti za stolom. Oni stariji poslije glavnog jela, ako baš žele, mogu i odrijemati na nekoj od sofa.

 

Interijer prostora udovoljit će i najzahtjevnijima: industrijski stil cjelokupne lokacije sjedinjen je s modernim elementima koji zajedno tvore jedinstven prostor, a eksterijer krasi livada s travnatim platoom, kao stvorenim za sam obred vjenčanja ili za prigodnu dobrodošlicu na otvorenom.

A da biste sve do organizirali, pomoći će vam stručni tim Studia. Pri ruci su vam od početne skice sve do realizacije. Tim koji vam je na raspolaganju čine: osobni wedding planer, catering, službeni fotograf, DJ. Dobit ćete i prijedloge hair&makeup artista, izdvojeni prostori za uređivanje mladenke i mladoženje te unikatne komade namještaja i oldtimer automobil za ultimativni retro photosession.

Osim vjenčanja, u ugodnom prostoru Photostudia Katran možete organizirati rođendane, godišnjice, djevojačke ili momačke večeri, razne domjenke, privatne ili poslovne evente.

Kako biste se i uživo uvjerili u mogućnosti ovog prostora, Photostudio Katran poziva vas na Dan otvorenih vrata, u subotu, 18. studenoga 2017. od 14 do 20 sati. Posjetite ih te u opuštenoj atmosferi uz gastro delicije partner cateringa Muring i wedding planera iz Event More-a saznajte sve potrebne informacije za svoj veliki dan.

Informacije i prijave za Dan otvorenih vrata: www.studioweddingsevents.com  ili Facebook www.facebook.com/studiokatranweddingsevents/

 

 

Foto: promo, Photostudio Katran

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads