IKEA – prvi pogled na Božićnu kolekciju 2018

Iako je novi katalog tek krenuo u distribuciju, nije trebalo proći dugo da IKEA krene korak dalje. Naime, među prvima su poprilično zagazili u božićne blagdane koji su još dosta daleko pred nama. Jedna od prvih blagdanskih kolekcija tako je još jednom (prošle godine su nas iznenadili čak u srpnju!) postala upravo ona ove velike švedske robne kuće. I drugačija je od svega na što smo od IKEA brenda naviknuli.

Novi editorijal za blagdane 2018. taman je, atmosferičan i prenosi istovremeno i hladnoću i toplinu duge zime.

Atmosferičan Božić 2018

Već je u novom katalogu vidljiv ozbiljan zaokret iz mainstream priče. IKEA sad prati najaktualnije skandinavske trendove. A ako su nekada u fokusu bile svijetle boje, onda to ove godine definitivno nije slučaj. Novi editorijal za blagdane 2018. taman je i atmosferičan, prenoseći istovremeno hladnoću i toplinu duge zime. Boje su zagasite, od tamnoplave, preko smaragdne zelene do ljubičaste za pravi zimski mood.

Poznati po detaljima za ukrašavanje, još će jednom razveseliti sve kolekcionare ukrasa i lampica. Zvijezde visilice dobit će pojačanje u obliku vijenaca za ukras u prozorskom oknu. Svijećnjaci i ostali svjetleći detalji pojačat će lijepu zimsku priču i u vašem domu. A IKEA se pobrinula da imate i sve što možete zamisliti za posluživanje svojih gostiju i pakiranje najljepših poklona. Obilje imitacije kristala, divne keramike, baršuna i pletiva kad je riječ o materijalima, zaista će lijepo zaokružiti blagdansku atmosferu.

 

IKEA – savršeno uređen dom Ikeine ambasadorice

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads