Dekorirajte stol u jesenskom duhu

Sredina je listopada i o jesenskim trendovima u modi i interijerima piše se na sve strane. Jesen, osim ukusnih plodova, donosi i paletu boja koje su poslužile kao inspiracija za nove trendove u garderobi, ali i za stvaranje ugođaja u domovima. Jesenski tonovi stvaraju ugodnu atmosferu, kako u prirodi, tako i u blagovaonicama. Ukrasite stol, unesite dašak jeseni i njenih boja, plodova i topline u svoj dom.

Jedan od razloga zašto volimo jesenska druženja je upravo dekoriranje prostora i postizanje tople i smirujuće atmosfere.

Pripremanje mirisnih specijaliteta odlična su prilika za okupljanje najmilijih oko lijepo uređenog stola. Bundeva, kukuruz, kesteni, vjenčići od lišća i grane samo su neke dekoracije koje uz malo mašte sami možete izraditi. Neka ritual zajedničkog okupljanja bude uveličan najljepšim dekoracijama jesenske trpeze. Jedan od razloga zašto volimo jesenska druženja su upravo dekoriranje prostora i uljepšavanje atmosfere. Svi znamo da, osim ukusno spremljenog obroka, prezentacija i ambijent čine sastavni dio uspješnog druženja.

https://www.instagram.com/p/BnJi2QjAKIK/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=xe59w2cf4i7o

Potražite inspiraciju…

Stol je centar zbivanja svakog doma. Na njemu se završavaju zadaće, pije kava, doručkuje i okupljaju najmiliji. Prohladni jesenski dani mnoge tjeraju u tople domove, a to znači i stvaranje ugodne atosfere u kojoj ćemo se maksimalno opustiti. Jedan od načina je isprobavanje novih recepata i osmišljavanje finih slastica.

Jesenske boje unose veselje u prostor kroz raskošne aranžmane na stolu. Trend objavljivanja hrane na društvenim mrežama uvelike je prisutan. Prezentacija u početku nije bila toliko važna kao sadržaj. No, danas se i to drastično promijenilo. Gastronomski gurmani skrojili su naziv #foodie koji se odnosi na sve koji uživaju u hrani, ali i njezinoj estetici i prezentaciji.

Dekoracije i način serviranja postali su gotovo jednako važni kao i okus. Jesenska sezona služi kao svojevrsna uvertira u blagdansko razdoblje koje je pred nama. Lifestyle časopisi i vrijedni Blogeri već su objavili maštovite jesenske dekoracije za svaku prigodu, od vjenčanja i proslava do neformalnih druženja. Potražite svoju inspiraciju…

https://www.instagram.com/p/BogziEahytZ/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=t69s32ck31df

https://www.instagram.com/p/BogntThnPAe/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2tb1jks3v4vo

https://www.instagram.com/p/BogrPeqHM1q/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1k3dcbg1pc59r

https://www.instagram.com/p/Bnd6VvHlqSd/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=py68uf01cdhx

https://www.instagram.com/p/BoNYD0wnWH6/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1qcgpbnv3e3wp

https://www.instagram.com/p/BY_eC-cA8Br/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1tpdkywbvyjlu

https://www.instagram.com/p/BojzNuonWxp/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=f9m0jhitxuom

https://www.instagram.com/p/Boc6CmMBuoV/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11nohgoba5r3p

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads