Dekorirajte stol u jesenskom duhu

Sredina je listopada i o jesenskim trendovima u modi i interijerima piše se na sve strane. Jesen, osim ukusnih plodova, donosi i paletu boja koje su poslužile kao inspiracija za nove trendove u garderobi, ali i za stvaranje ugođaja u domovima. Jesenski tonovi stvaraju ugodnu atmosferu, kako u prirodi, tako i u blagovaonicama. Ukrasite stol, unesite dašak jeseni i njenih boja, plodova i topline u svoj dom.

Jedan od razloga zašto volimo jesenska druženja je upravo dekoriranje prostora i postizanje tople i smirujuće atmosfere.

Pripremanje mirisnih specijaliteta odlična su prilika za okupljanje najmilijih oko lijepo uređenog stola. Bundeva, kukuruz, kesteni, vjenčići od lišća i grane samo su neke dekoracije koje uz malo mašte sami možete izraditi. Neka ritual zajedničkog okupljanja bude uveličan najljepšim dekoracijama jesenske trpeze. Jedan od razloga zašto volimo jesenska druženja su upravo dekoriranje prostora i uljepšavanje atmosfere. Svi znamo da, osim ukusno spremljenog obroka, prezentacija i ambijent čine sastavni dio uspješnog druženja.

View this post on Instagram

🍂This sweet friend of mine sure knows how to start Fall decorating off right! I mean what??? So festive, so fun! Folks, if Alyssa’s @cottonwoodacres Fall dining room doesn’t get you geeked and ready for fall decorating I don’t know what will! For all of you waiting for your official cue (like maybe Sept. 1st) it’s ready, set, go time!😉👌🎃 . Even before I got on Instagram and became a blogger I was never someone who felt a need to adhere to decorating or dressing “rules”…. everyone should feel free to dress and decorate when and however they please, don’t you think? Let’s stop judging and just start enjoying our differences, shall we? . I’m over here waiting for my painters to arrive! Today’s the day we get my outside projects painted: garage doors, side door and front doors🎉🎉 Because my house is brick not much needs painting…good thing, because the rain does give our exteriors a work out!☔️ . Well happy Friday, Lovelies! I hope y’all have an amazing day😘 blessings, Julie #thedesigntwins #thedesigntwinslove . . . . . . #diningroom #diningroomtable #diningroomlighting #diningroomdecor #falldecor #falltablescape #falldecorating #falldecorations #tablescape #interior4inspo #fallinspo #fallinspiration #pumpkinseason #farmhousestyle #farmhousedecor #farmhouseinspired #farmhousedecor #farmhousediningroom #featurefriday #cuttingboard #breadboard #fallcolors

A post shared by Julie | Modern Farmhouse Decor (@julie.thedesigntwins) on

Potražite inspiraciju…

Stol je centar zbivanja svakog doma. Na njemu se završavaju zadaće, pije kava, doručkuje i okupljaju najmiliji. Prohladni jesenski dani mnoge tjeraju u tople domove, a to znači i stvaranje ugodne atosfere u kojoj ćemo se maksimalno opustiti. Jedan od načina je isprobavanje novih recepata i osmišljavanje finih slastica.

Jesenske boje unose veselje u prostor kroz raskošne aranžmane na stolu. Trend objavljivanja hrane na društvenim mrežama uvelike je prisutan. Prezentacija u početku nije bila toliko važna kao sadržaj. No, danas se i to drastično promijenilo. Gastronomski gurmani skrojili su naziv #foodie koji se odnosi na sve koji uživaju u hrani, ali i njezinoj estetici i prezentaciji.

Dekoracije i način serviranja postali su gotovo jednako važni kao i okus. Jesenska sezona služi kao svojevrsna uvertira u blagdansko razdoblje koje je pred nama. Lifestyle časopisi i vrijedni Blogeri već su objavili maštovite jesenske dekoracije za svaku prigodu, od vjenčanja i proslava do neformalnih druženja. Potražite svoju inspiraciju…

View this post on Instagram

#tbt

A post shared by dearlilliestudio.com (@dearlillie) on

https://www.instagram.com/p/BogrPeqHM1q/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1k3dcbg1pc59r

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads