Otpustite svoje želje – i gledajte kako se ostvaruju!

Postoji mnogo toga što prosječan čovjek u životu poželi posjedovati, okusiti, istražiti. Svi smo zaneseni zamišljanjem onoga što želimo imati, toliko zaneseni da niti ne pitamo zaslužujemo li sve to? Ne shvaćamo ni što je potrebno kako bismo nešto postigli odnosno dobili. A želje se razlikuju, baš kao i naši karakteri. Nekome je sreća u materijalnome i u karijeri, nekome u djeci, kućama, prijateljima. I nije na nama da sudimo drugima jer uživaju u nečemu što nama predstavlja nešto nepotrebno. Nije na nama da im govorimo kako su hladni, rezervirani i fokusirani na nešto po njih loše. Nas privlače neke druge stvari, nama su namijenjene one stvari koje sanjamo. Jer, usudili smo ih se sanjati i trebali bismo ih dobiti jednom.

Pritom nesvjesno gubimo svu čar života, nadanja i iščekivanja. Jer, ne vidimo koliko je zapravo lijepo i moćno kada shvatimo da zaista sve možemo prizvati i ostvariti jer imamo tu moć od rođenja. Mi grcamo i kukamo, jer bez obzira na to što znamo da će nešto doći, ljuti smo često jer to ne dođe odmah kad pucnemo prstima.

Ne može doći odmah, niti bi trebalo. Jer, takvom vibracijom nismo zaslužili da nam bude odmah isporučeno. Ono što smo odaslali u svemir, bila je nestrpljivost i nesigurnost u ostvarenje tih želja. Pritom, ono što smo poželjeli ili će se putem negdje izgubiti ako i dalje ne vjerujemo da će doći kada treba ili ćemo proći kroz sve trnje kako bismo to na kraju dobili.

Ne shvaćamo da to što imamo moć kreiranja ne znači da smo čarobnjaci i da ćemo vizualizacijom i vjerom automatski izgraditi carstvo. Bar ne ono opipljivo. Ne. Život ima svoje načine. Karma polako, ali sigurno, dolazi do svih nas i odrađuje potrebne lekcije, kako bi duša rasla, kako bi se transformirali i znali cijeniti ono što smo zatražili.

Oslobodite se uvjerenja da ono što želite i zaslužujete morate dobiti odmah.


Čisto srce za sreću koju prizivamo

Često to što smo zatražili i noćima prizivali dođe onda kada se najmanje nadamo, u tako ludim okolnostima, da se čini nemogućim. Isto tako, može doći tako nježno i tiho, kao nepozvano. Ušuljati se krišom u nas i obaviti nas ljepotom i sigurnošću, da ni ne primijetimo da se želja već manifestirala i da ono željeno već prebiva oko nas i u nama.

I to je nešto najljepše što možemo iskusiti. Jer, shvatili smo da moramo očistiti sebe, raditi na sebi svaki dan kako bismo otvorili srce za ogromnu količinu sreće koju prizivamo.

Dok još nisko vibriramo nismo spremni prihvatiti sve ono što smo poželjeli. Zašto? Jer se bojimo kako nismo dovoljno veliki, dovoljno jaki i dovoljno dobri. Tako ostajemo nespremni, a želje i dalje ostaju visiti u zraku i počivati iza ugla čekajući trenutak da se oslobodimo.


Nesigurnost, ljutnja, nestrpljivost…

Oslobodite se uvjerenja da ono što želite i zaslužujete morate dobiti odmah. Ne morate. Nećete. Dobit ćete onda kada duša odradi puni krug u određenoj lekciji, kada se transformirate i naučite voljeti sebe i druge. Dobit ćete kada već pomalo i zaboravite što ste sve kreirali. Jer zakoni su takvi, energija koju dajete odašilje samo to što dajete.

Nesigurnosti, ljutnji i nestrpljivosti nema mjesta. To je samo karta u nepovrat ili odgađanje sebe. Prakticirajte povjerenje u sistem, povjerenje u sebe, povjerenje u život.

Znajte da se sve događa s razlogom, prema tome nema slučajnosti ni spleta okolnosti. A ono što je zacrtano da će doći, samo čeka svoj trenutak.

Trenutak koji ćete naučiti raspoznavati, jer će vam srce tad biti dovoljno veliko i otvoreno da bi primili sve dobro. Tada ćemo živjeti sebe i bit ćemo svjesni da istinski zaslužujemo sve što želimo te da nema ništa loše u željama, ako radimo na njima i nastojimo graditi povjerenje u Svemir.

Zato, iskreno zaželite nešto. Pošaljite svu svoju ljubav i pozitivnu energiju u Svemir. I svaki dan koračajte malim koracima u tom smjeru, ne zaboravljajući biti zahvalni. Tako ćete brže manifestirati ono što ste zaželjeli. I znat ćete uživati u tome kad vam dođe na put.

Nikada. Ništa. Ne čekajte.

Razorna moć podcjenjivanja

Ponekad je važnije znati svoju vrijednost, nego slijepo pratiti srce

Marija Lombarović

Sanjar i snažna žena. Pišem i plešem. Dijelim s vam svoja iskustva i svoje boli, rane pretvaram u pobjede. Ono sam što se većina boji biti - SVOJA sam. https://marijalombarovic.wordpress.com/ * https://www.facebook.com/MareLombarovic/?modal=admin_todo_tour

WordPress Ads