Zoran Salopek: NEBODER ŽIVOTA – priča o osobnom razvoju i uspjehu

Život je ponekad težak, mnogima češće tužan nego vedar i pun prepreka. To svi znaju. No, znaju li svi kako savladati prepreke i kako živjeti punim plućima? Zoran Salopek, danas uspješan poslovni čovjek, poduzetnik i investitor, otkrio je to uspinjući se iz podruma života. Svladavajući prepreke kao što su nasilje i alkoholizam u obitelji, neimaština i loše obrazovanje i razvijajući pritom samosvjesnost. Sposobnost je to osobe da očišćena od ograničavajućih i mračnih emocija objektivno sagleda sebe samog i svoju okolinu.

U svojoj knjizi NEBODER ŽIVOTA Zoran Salopek otvoreno i iskreno piše o svom putu prema uspjehu, ujedno nam želeći na našem životnom putu biti mentor, ohrabriti nas, pokazati nam na svojem primjeru kako je sve, baš sve moguće, čak i ako smo siromašno dijete ulice kakvo je on bio. Ako nismo, to bolje. Naučimo li se razvijati kao osoba, dogodit će nam se sve ono što želimo. Ono što je svakako najvažnije, čak i ako se ne dogodi to što silno želimo, bit ćemo potpuno mirni.


Nismo svi jednaki

Puteva do promjene ima mnogo. Nismo svi jednaki, niti su nam životi jednaki. Međutim, svi smo povezani, svi imamo emocije i svi imamo probleme, ali ih možda ne rješavamo dovoljno  korjenito i efikasno. U ljudskoj je prirodi opirati se promjenama. No, moja omiljena misao s kojom ćete se često susretati u ovoj knjizi, glasi: Jedina konstanta je promjena! Ne želite li promjenu, neće je niti biti, ali promjenu, baš kao i sreću i zadovoljstvo, možete odabrati.

Sve možete odabrati. U ovoj ću vam mentorskoj knjizi ponuditi  metode i tehnike kojima će promjene u vašem životu dolaziti svjesno, nakon što ste ih vi odabrali i na njima pomno radili.“ Zoran Salopek

 Ova autobiografska knjiga stavlja Zorana u ulogu mentora za one koji su spremni čuti njegovu mentorsku poruku. Vi koji ćete otvoriti svoje srce i um, pronaći ćete sebe u grubim istinama života, ali dobit ćete i praktične savjete kako da se s tim istinama nosite. A dobit ćete i inspiraciju, spoznaju da je sve moguće i ostvarivo.” Iz predgovora Alana Žepeca, osnivača i CEO edukacijske kuće LQ.


O autoru

Zoran Salopek školovao se u Zagrebu gdje je završio Agronomski fakultet na kojem je i magistrirao i radio. Veći dio slobodnog vremena provodio je putujući ruksakom na leđima i učeći o sebi, dovodeći vlastite emocije u ravnotežu te razvijajući vlastitu samosvijest. Nakon rada na fakultetu i privatnom sektoru uspješno se upustio u razvijanje vlastitog biznisa  u turizmu, poljoprivredi, građevini i investicijama. No, najveće zadovoljstvo našao je u prenošenju znanja koje je i njemu pomoglo.

184 str. 14,8 x 22 cm, meki uvez
ISBN 978-953-257-424-1
cijena 119,00 kn
Planetopija, 2019.

www.planetopija.hr

https://www.facebook.com/planetopija/

https://www.instagram.com/planetopijahr/

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.