Nova kolekcija Chantal Designa

Vlasnica modnog brenda Chantal Design, modna dizajnerica Josipa Guja u početku je dizajnirala samo nakit. Osim originalnih naušnica i ogrlica, Josipa kreira originalne broš-mašne koje su neizostavan detalj brojnih modnih kombinacijama.

Zbog ljubavi prema modi odlučila se za još jedan modni pothvat, a taj se odnosi na kreiranje odjeće kako za djecu tako i za odrasle. Ove je zime predstavila glamuroznu kolekciju za žene, koja je bila prožeta ženstvenošću i elegancijim, s dozom otkačenih detalja i kombinacija.

Ovih dana Josipa je predstavila novu kolekciju za ljeto koja će svim zaljubljenicama u modu dati odgovor na pitanje: što odjenuti za ljetnu sezonu i što ponijeti sa sobom na odmor kako bismo bile spremne za sve vruće izazove.

Lepršavo, ljetno, prozračno

Bez obzira hoćete li provesti ljeto na vrućem gradskom asfaltu ili negdje uz obalu, novi odjevni komadi iz kolekcije Chantal Desing idealni su za sve prohtjeve. Kolekcija kojom dominiraju lepršave haljine, košuljice te neizostavne it majice s jastučićima, napravljena je od najfinijeg pamuka koji je nosiv u svim prigodama – od odlaska na posao i kavu pa sve do nezaboravnog noćnog izlaska.

Kolekcija je snimljena na ulicama Zagreba, a pred fotoobjektivom iskusnog Borisa Matakovića zasjale su prekrasne Sara Silajdi i Barbara Kotarski čiju je prirodnu ljepotu dodatno naglasio nježni make up Ivane Vukšić.

Cijelu kolekciju možete pogledati na službenom profilu Chantal Design-a, Facebooku i Instagramu.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads