Metamorphosis – nova kolekcija Nenada Sovilja

Jeste li ikada promijenili svoj stav? Kada, zbog koga ili čega? Neka nakit to napravi za vas. Ovaj put uz pomoć: morskih bisera – Southsea bisera, Tahiti crnih, zlatnih i slatkovodnih bisera. Dvije su linije unutar kolekcije. Jedna uključuje samo plemenite kovine i bisere, dok druga uključuje plemenite kovine, bisere, smolu i emajl. Ukratko, Nenad Sovilj predstavlja novu kolekciju Metamorphosis.

Promijenite uvjerenje i vaš će se život promijeniti. Poništite uvjerenja koja su vas kočila i problemi stvoreni iz tih uvjerenja će nestati.

Nakon petnaest godina postojanja luxury brenda Sovilj i četrdesete godine života u koju je dizajner zašao, vrijeme je za proširenje smjera.


Mi vjerujemo u transformacijsku moć, kako osjećaja u nama, tako i ´stvari´ na nama. Vrijeme je promjena. Stoga je jedino što možemo i sami se promijeniti. Treba prihvatiti kaos, prigrliti ga, zavoljeti i ići dalje. Slažemo se? Nakit tu također igra svoju ulogu.

Vjerojatno najveći zaokret je to što je svoj dućan u Amruševoj preuredio i proširio ga, tako da je u istom prostor i radionica u kojoj stvara. A otvorio je i globalni online boutique na www.sovilj.com.

Nenad Sovilj predstavlja novu kolekciju – konkretnog ali i simboličnog značenja – Metamorphosis!


Proširenje smjera

O njima je pisao Kafka, skladao Phillip Glass, Ovidije je pjevao, a Sovilj kreira nakit koji će vas podsjećati na nužnost zaokreta, na nužnost daljnje potrage, na slobodu. A sloboda je opasna, kao što i nakit može biti. Treba ga znati nositi, kao, naime, i slobodu samu.

Kolekcija je to promjene, vjere u stalnu mijenu. Sada, nakon petnaest godina postojanja luxury brenda Sovilj i četrdesete godine života u koju je dizajner zašao, vrijeme je za proširenje smjera. On je sada zabavan, elegantan i naprosto – hrabar.


Fotografije kampanje: Mladen Šarić

Fotografija portreta Nenada Sovilja: John Pavlish

Sovilj – Amruševa 5, Zagreb

DIOR ima novu kolekciju nakita. Evo kako je nastala!

Nova trgovina i nova kolekcija nakita Ive Viljevac

Little Italy – romantična Venecija kao inspiracija u novoj kolekciji nakita Lana & Love
Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.