ELFS predstavio kolekciju za jesen/zimu

Dio svjetskih modnih događanja ove jeseni nadopunio je i domaći modni dvojac ELFS sinoćnjom revijom u paviljonu br. 6 Zagrebačkog velesajma, na kojoj je predstavio modne novitete za jesen/zimu 2017.

Posebnost revije svakako je sam njen početak koji je izvedbom svog hita ‘Frka’ otvorila diva domaće glazbe, legendarna Zdenka Kovačićek.

Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, poznatiji kao modni dvojac ELFS, kolekcijom nazvanom “Wild Flower” predstavili su modne novitete za žene i muškarce, u kojima kao i proteklih sezona dominiraju printevi, posebno popularni kod domaćih javnih osoba.

Iako je drskost bila željeni naglasak, na reviji je bilo i mirnijih modela, među kojima su dominirale dizajnerima omiljene haljine u dnevnim i večernjim varijantama. Novost su svakako kombinezoni i ženska odijela, što predstavlja dobrodošli odmak od prethodnih cvjetno-razigranih sezona.

Za pohvaliti su predstavljeni modeli bikerskih kožnih jakni, zimskih parki i kaputa, gležnjača i omiljenih tenisica.

U muškom dijelu kolekcije nije bilo većih modnih iskoraka, suzdržanost i nosivost njene su glavne odlike, potpisane njihovim prepoznatljivim rukopisom.

Nama najdraži dio ove modne priče je onaj humanitarni. ELFS-i su ponovno pokazali svoja velika srca i kroz nastavak suradnje s udrugom RTL pomaže djeci svima koji su putem službene web stranice www.elfs.hr udruzi uplatili minimalno 100 kn donacije, poklonili su ulaznicu za reviju. Bravo, dečki!

Foto: ELFS, promo

WordPress Ads