IKEA – savršeno uređen dom Ikeine ambasadorice

Nakon završetka fakulteta, Dana Miller imala je velike planove za filmski happily ever after. Pronaći posao, imati obitelj…. Više od deset godina kasnije, njezina obitelj je divna i glasna, no, njezina karijera bitno se razlikuje od one koju je zamislila. Nakon što ju je posao iscrpio, a dobra plaća više nije bila dovoljna, Dana je otkrila svoju strast prema uređenju interijera, stylingu i fotografiji. Uskoro je pokrenula svoj blog House Tweaking. Na njemu je bilježila sve transformacije svog obiteljskog doma – od velikih projekata do novih dekorativnih detalja.

Tražite savršenu inspiraciju za uređenje interijera koje spaja klasičan i moderan stil?

Danas, Dana uživa u svojoj novoj karijeri. Odličan sadržaj koji je kreirala na svom blogu i Instagram profilu osigurao joj je suradnje s mnogim odličnim brendovima, a jedan od njih je i mnogima omiljena IKEA.

Kako izgleda obiteljski dom Ikeine ambasadorice?

Unutar svog obiteljskog doma, Dana je u uređenju interijera spojila klasičan američki stil inspiriran izvornim izgledom kuće te moderne elemente i detalje kako bi stvorila savršeni sklad i ugodnu atmosferu. Svježinu u prostor unose zagasiti i pastelni tonovi koji su obogatili neutralnu paletu boja. A karakter i dinamičnost daju mu spoj različitih komada namještaja unutar jedne prostorije.

Završni pečat u svakom prostoru nalazi se u dekorativnim detaljima koji stvaraju vrlo eklektičnu kolekciju. Fotografije, slike i ilustracije na zidovima… Lampe, jastuci i prekrivači s jednostavnim grafičkim uzorcima i sitnih dekorativnih detalja.. Sve će ovo svaku prazninu pretvoriti u zanimljiv kutak.

Tražite savršenu inspiraciju za uređenje interijera koje spaja klasičan i moderan stil? Željeli biste dobiti najbolje od IKEA namještaja koji spojen s vintage komadima, drugim brendovima i pomno odabranim dekorativnim detaljima, izgleda drugačije i posebno? Pogledajte u nastavku i na Instagram profilu dom blogerice Dane Miller.

Završni pečat svakom prostoru daju dekorativni detalji koji stvaraju vrlo eklektičnu kolekciju.

 

View this post on Instagram

Normal. #posttheordinary

A post shared by Dana Miller (@housetweaking) on

View this post on Instagram

Mi casa es su casa.

A post shared by Dana Miller (@housetweaking) on

Tepisi od prave kože – najnoviji trend u uređenju interijera

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads