Horoskop do kraja travnja by Anđelka Subašić

Osjećaji određuju naše ponašanje, našu kreativnost, utječu na naše zdravlje… Pogledajmo kako ćete se osjećati do kraja ovog mjeseca i kada to osvijestite znat ćete kako si možete pomoći i uljepšati svakodnevnicu.

Veliki godišnji horoskop 2018.

OVAN

Do 20. travnja živjeti ćete ”sto na sat” i vaše uzbuđenje može prerasti granice vaše tolerancije. Ne možete biti cijelo vrijeme pod adrenalinom. Prakticirajte tehnike za opuštanje i iskusite trenutke tišine kako ne biste ”izgorjeli”. Srijeda 18. travnja je najmarkantniji dan ovog mjeseca.

BIK

Osjećati ćete ”glad i pohlepu” za ljubavi, pa ćete gotovo svaki dan pokušati sebi priuštiti prekomjerno zadovoljstvo kao kompenzaciju za ljubav: shoping i puno ukusne hrane, slatkih okusa. Ekstravagancija u emocijama i ponašanju naglašena je u idićih dva tjedna, a potom se smiruje.

BLIZANCI

Gotovo da vam je dosadno i da ste još usporeni. Polako, ali sigurno ćete se razbuditi iz zimskog sna i radovati se proljeću. Vrijeme ćete htjeti iskoristiti za druženja. Nemojte da vas razočaraju i obeshrabre prijatelji koji neće pronaći vremena za vas ili će vas izbjegavati. Kritični dani su 19. i 20. travnja.

RAK

Većina vas osjeća umor i pritisak brzine kojom trebate ispunjavati svoje obaveze. Pokušajte barem članove obitelji potaknuti na samostalnost i tražiti razumijavanje za proljetni umor koji vas usporava. Ne učinite li to tijekom radnog tjedna, vikend ćete morati odležati u krevetu.

LAV

Vaše su emocije cijelo vrijeme dramatične, a amplitude izuzetno velike. U jednom danu se radujete i imate velike planove i očekivanja. Već sljedeći dan ta vas očekivanja razočaraju, jer se nisu ispunila. Ovo nije idealan mjesec za velike planove, ali doživjet će poneko ugodno iznenađenje.

DJEVICA

Poput većine vremena i ove travanjske dane marljivo ćete obavljati sve dnevne poslove i obaveze. Uspjet ćete pronaći vremena za druge ljude, ali nemojte im udovoljavati previše. U četvrtak 19. travnja shvatit ćete kako nisu zahvalni za sve ono što im dajete, nego to čak malo i podcijenjuju.

VAGA

Imate doista naporan period u svakom smislu: mentalno, fizički, u odnosima s drugima. Trošite puno energije, ali niste zadovoljni rezultatima svojih napora. Ovaj travanjski period pokušajte štedjeti energiju i ublažiti frustraciju. Barem vikende provodite u miru i odmarajte se.

ŠKORPION

Veće probleme uspješno rješavate, dok vas sitnice dovode do ludila. Ne možete paralelno misliti na više stvari, pa se osjećate konfuzno i rastreseno. Slobodno kažite ”ne” i nemojte davati obećanja. Malo se primirite s ambicijama, a prioritet neka budu finacije i to one dugoročnije.

STRIJELAC

Trenutačno više cijenite ono što postižete trudom i naporom, nego ono što postižete s lakoćom. Preporuka je da ipak vratite entuzijazam i osmijeh na lice. Partnerskim odnosima morate dati prednost i doista saslušati što vam partner želi reći. Četvrtak 19. travnja je dosta konfuzan.

JARAC

Zar baš morate biti toliko ozbiljni i odgovorni za sve? Pod teretom odgovornosti možete osjećati umor ili dobiti temperaturu. Zbog prestrogih kriterija možete osjećatu ukočenost zglobova. Jednostavno se svaki dan malo opustite i budite što više u prirodi, krećite se. Posvetite se njezi tijela.

VODENJAK

Kao da vas je život stalno mazio, pa sada uskratio za tu ugodu – tako se osjećate ovih dana. Ne ide baš glatko ono što je ”veliko”, a trenutačno vas ne vesele ”sitnice”. Bolje promijenite stav, jer stvarnost je trenutno takva kakva jeste. Uživajte u malim stvarima i trenucima. Ne možete uvijek dobivati.

RIBE

Ne brinite – sve dok imate ”peraje” možete plivati između kamenja i pronaći oaze bistre vode u kojoj se zrcali svjetlost dnevnog sunca i noćnog mjeseca. Važno je da svaki dan usmjerite svoju ljubav prema dragim ljudima, jer ona vam se vraća i ispunjava vam srce srećom. Preporučuje se više kretanja.

 

O autorici:

Anđelka Subašić diplomirana je ekonomistica koja je obavljala godinama managerske poslove iz domene marketinga. Astrologijom se počela baviti još 1994. godine. Svoja dva zanimanja objedinjuje u specijalnoj grani tzv. business astrology. Prva iskustva stjecala je u Skandinaviji. Bavi se sustavnim učenjem, podučavanjem i profesionalnim pružanjem konzultantskih usluga. U Rijeci vodi vlastitu tvrtku ”Studio 7”, za astrološko i poslovno savjetovanje. www.andelkasubasic.com.

”Želja mi je približiti astrologiju javnosti kako bi saznala koliko se koristi može imati baš upotrebom osnovnih znanja iz astrologije, njihovim korištenjem u svakodnevnom životu, u izgradnji i podizanju svijesti o sebi samome, o svojim mogućnostima, kao i slabostima.”

 

WordPress Ads