Najpoželjnija boja kaputa ove jeseni i zime je – zelena

Prošetate li ovih dana modnim trgovinama i istražite ponudu kaputa za jesen i zimu, vrlo brzo ćete zamijetiti jedan zanimljiv modni trend koji se potiho formirao ususret najhladnijoj sezoni. Njegovo ime je zeleni kaput, a svojom pojavom na vješalicama omiljenih trgovina uspio nas je šarmirati na prvi pogled.

Instagram

ZELENI KAPUT I SVA NJEGOVA LICA ZA JESEN I ZIMU

S obzirom na činjenicu da skoro svaka high end ili high street trgovina već sada ima barem jedan zeleni kaput u svojoj ponudi, jasno je kako će se ove sezone raditi o najpoželjnijoj boji kaputa.

Ova boja dolazi u sjajnom trenutku, kada smo već pomalo zasićeni klasičnim kaputima u crnoj i zagasito plavoj boji i tražimo infuziju tonova koji će ove jeseni i zime začiniti i podići našu uobičajenu garderobu za hladnije dane. Zimi smo pogotovo navikli na tamne i zagasite boje, no zelena donosi dozu osvježenja, ali i mistike u svakodnevne kombinacije.

Trenutna ponuda zelenih kaputa najbolje bi se mogla opisati kao 50 nijansi zelene, a najljepše kapute u mint zelenim, maslinasto zelenim i smaragdno zelenim tonovima donosimo u nastavku.

Whistles
Uterque
Reserved
Reserved
& Other Stories
Massimo Dutti
Mango
COS
Comma

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.