MANGO sjajno nosi jesen

Nakon što je početkom ljeta poznati high street španjolski brand Mango izvrsnom kampanjom predstavio odabrane komade nove kolekcije za jesen/zimu 2017, u našim trgovinama možete potražiti cijelu jesensku kolekciju i razveseliti se pokojim modelom po prihvatljivoj cijeni.

Najavnu kampanju koju je fotografirao poznati modni fotograf Mario Sorrenti predstavila su zaštitna lica jesenske Mango kolekcije, svi odreda dobro poznati modnoj javnosti: modeli Amber Valletta, Anna Ewers, Freja Beha Erichsen i Jegor Venned te glumac Olivier Martinez i modeli Amber Valletta, Anna Ewers, Freja Beha Erichsen i Jegor Venned.

Odlična postava za odličnu Mango kolekciju u kojoj prevladavaju kaputi naglašenih ramena i rukava, blazeri i ženska odijela, party haljine neobičnih detalja te pokoji romantično-cvjetni modeli maxi dužine. Sigurni smo da ćete u novoj kolekciji pronaći baš svoj model koji će vas utopliti u hladne dane koji su pred nama, ali i one u kojima ćete ostaviti dojam na druženjima s prijateljima ili poslovnim partnerima.

Foto: MANGO

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads