Garderoba predstavlja E.A. 1/1 S.V. Slavena Vujičića

View Gallery 28 Photos

U Garderoba Concept Store, koji je kao jedno od pet nezaobilaznih mjesta u Zagrebu nedavno preporučio i New York Times, večeras će se revijom odabranih muških i ženskih modela predstaviti brend E.A. 1/1 S.V.

Riječ je o novom hrvatskom brandu u Garderobi koju potpisuje likovni umjetnik i modni dizajner Slaven Vujičić. Na večerašnjem druženju autor će predstaviti aktualnu i nadolazeću kolekciju svog međunarodno priznatog brenda.

Kolekcija muške odjeće brenda E.A. 1/1 S.V. Silvija Vujičića, premijerno prezentirana u showroomu u Parizu, nazvana je “Occupying Space” i namijenjena je sezoni jesen/zima 2017/18, a odnedavno je dostupna i u Garderobi. U sklopu večerašnjeg događanja predstavit će se i dvije nadolazeće kolekcije, muška i ženska kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018.

Garderoba Concept Store konceptualni je dućan otvoren krajem travnja ove godine u zagrebačkoj Martićevoj ulici, u prostoru bivše trgovine bicikala. U Zagreb je donio dašak Skandinavije, sada tako in u modnim krugovima.

By Malene Birger, najveći danski modni brend, Baum und Pferdgarten, Rodebjer i ostali predvode “skandi” stil, kako u svijetu, tako i u Garderobi.  Boje Hrvatske svojim potpunim kolekcijama brani omiljena dizajnerica Ivana Omazić.

Ukoliko već niste, svakako svratite u Garderobu i uživajte u opuštenoj filozofiji slow shoppinga koju Garderoba promovira. A ono što će vas zasigurno oboriti s nogu je interijer ovog konceptualnog showrooma u kojem dominiraju tri razigrane, a opet impresivne garderobe čiji je cilj upotpuniti atraktivnost prostora i poziv na uživanje u ležernom isprobavanju odabranih komada.

I ono najvažnije, ne, Garderoba nije preskupa. Naglasak je na kvalitetnim materijalima, estetici modela i multifunkcionalnim dizajnu, a ne na razvikanosti skupih brendova. Baš naprotiv, u Garderobi ćete sigurno naći nešto što si možete priuštiti.

I kako kažu u Garderobi – svi ste pozvani večeras!

Foto: promo

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads