Besplatna e-knjiga: ZAKON PRIVLAČENJA, Melita Manojlović

Postaješ ono što misliš“ ili „privlačiš ono što jesi“, stare su izreke koje jasno pojašnjavaju jednu od ključnih filozofija života i prenose vrlo važnu poruku. Velika istina krije se u svim velikim izrekama od životne važnosti. No, ne znamo li pravu suštinu te priče, kao ni alat uz pomoć kojeg ćemo upravljati sobom, svojim mislima i emocijama u smjeru koji će nas odvesti prema cilju, neke tvrdnje mogu biti kontraproduktivne. A mogu nas dovesti i u blokadu i protiv samih sebe.

Životni principi

Životni principi i univerzalni zakoni imaju svrhu kada ih istinski razumijemo, ali i kada ih znamo prepoznati i upotrijebiti u svom životu. Stoga ih je potrebno naučiti. 

Često nam se u životu događa da „privučemo“ upravo ono što istinski želimo. No, situacija zna biti i suprotna, da toliko strasno želimo nešto, ali nam se baš to ne ostvaruje.

Nekako se čini najgore kada nam se iznenada dogodi nešto negativno, o čemu nikada svjesno nismo razmišljali. Tada se pitamo – Zašto mi je baš to trebalo, zašto se to dogodilo baš meni?
Kažu kako negativne situacije koje nam se događaju u životu žele prenijeti neku poruku za nas koja će nas nešto naučiti. Kažu i kako svaku životnu lekciju trebamo prihvati otvorenog srca, sa zahvalnošću. Upravo je to najbolja ili, bolje reći, jedina strategija za naš napredak.

Promjene

Upravo će zahvalnost održati našu visoku vibraciju i tako promijeniti našu stvarnost.

No, kako ostati pozitivan i biti zahvalan u iznimno teškim situacijama? Kako kontrolirati svoje emocije i održati visoku vibraciju u trenucima koji za nas imaju negativnu konotaciju? Kako razumjeti svoj život i upravljati njime, a ne ostati u frustraciji i negativnim emocijama?

Pozitivnu stranu negativne situacije možemo spoznati i prihvatiti tek kada naučimo kako iščitati poruku koju nam situacija želi prenijeti. Koju životnu lekciju nas želi naučiti?

Naučiti kako iščitati poruke, naučiti lekciju iz izazova koje nam život servira predstavlja razliku u razumijevanju i primjeni zakona privlačenja. Ali, i razumijevanja sebe, svog postojanja, manifestiranja svega što želite biti ili imati u svom životu.

Da, treba vizualizirati. Da, treba afirmirati. Da, treba zapisati. Da, treba vjerovati.

Međutim…

Kako se riješiti negativnih programa unutar nas samih? Kako ostati pozitivan u svakoj situaciji? Kako spoznati koje su nam stvarne želje? Kako iščitati poruke koje Svemir ima za nas? Kako početi živjeti svoju svrhu? Kako raditi sam sa sobom? Kako se povezati sa svojom unutarnjom snagom i udahnuti pokretačku energiju svojim željama?

Preuzimanje e-knjige

Uvodni je ovo dio knjige Zakon privlačenja, autorice Melite Manojlović, life & business coach – NLP trenerice, koju možete besplatno preuzeti i podsjetiti se što činiti i kako u život privući osobnu promjenu, ljubav, novac ili novi posao.

Podignite kvalitetu svog života na višu razinu i upoznajte se detaljnije s drugačijim pristupima i metodama zakona privlačenja. Preuzimanjem e-knjige uvijek ćete pri ruci imati najvažnije odgovore na pitanja o svemu što vas zanima vezano uz privlačenje boljitka u svoj život

PREUZMITE BESPLATNU E-KNJIGU na linku:  https://go.bucketpages.com/#/sf/1ec0db3c

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads