Tepisi od prave kože – najnoviji trend u uređenju interijera

Najnoviji trend u uređenju interijera su tepisi od prave kože. Efektni, prirodni i elegantni, postali su nezaobilazan detalj prilikom opremanja prostora. Podjednako dobro izgledaju u domu, ali isto tako upotpunjuju dojam i daju topliju notu uredu ili poslovnom prostoru.

Kožni patchwork tepisi dugotrajni su i lagani za održavanje, što ih čini dodatno omiljenima.

Uglavnom se izrađuju od konjske kože i tada dolaze u omiljenom patchwork dezenu, odnosno ručno spajanim komadima kože. Prednost im je ta i što je gotovo svaki patchwork tepih original. Naime, rijetko se nađu dva potpuno ista tepiha, jer se spajaju iz nejednakih komada kože. Odabirom patchwork tepiha svaki prostor dobiva osobnu notu i pokazuje stil i originalnost osoba koje u njemu borave. Uz patchwork kožne tepihe, trend su i štavljene kože u funkciji tepiha.

Ono zbog čega ih dizajneri interijera dodatno preporučuju je što izgledaju skuplje nego što zaista jesu i pokazuju puno više u odnosu na svoju cijenu. A cijena im je, ovisno o veličini, u rangu tepiha srednje kategorije, pa čak i jeftinija. A po svojoj dugovječnosti, efektnosti i lakoći održavanja, tepisi od prave kože u velikoj su prednosti pred klasičnim tepisima.

Tepih u kontrastnoj boji u odnosu na namještaj, automatski ističe pojedine komada namještaja na koje želite staviti akcent. Dizajneri kožne tepihe kombiniraju i s postojećim tepisima. Na taj način prostoru daju otmjenu notu i upotpunjuju ga uz minimalno ulaganje.

Imate li u svom domu nekoliko ovakvih tepiha, vrlo lako zamjenom mjesta na kojima se nalaze možete postići dojam preuređenog i osvježenog prostora.

Detalj je to koji svakom prostoru daje toplinu, elegantan i classy izgled. Izuzetno su efektni, zbog čega ih svi koji se bave unutarnjim uređenjem koriste kako bi dali originalnu notu prostoru.

Kožni tepisi dugotrajni su i lagani za održavanje, što ih čini dodatno omiljenima. Ujedno, daju osobni pečat prostoru u kojem živite ili radite. Podjednako dobro izgledaju u dnevnom boravku i spavaćoj sobi, u hodniku ili radnoj sobi.

Još jedan detalj na koji treba obratiti pažnju su kožni ili krzneni jastuci, koji s tepihom čine potpunu i zaokruženu cjelinu.

Efektni patchwork tepisi i štavljene kože mogu se naći i na našem tržištu.

Patchwork tepisi i štavljene kože:

Parić d.o.o.

e-mail: | GSM: +385 98 27 72 72

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads