Važno: 7 navika sretnih žena

Priznajte kako je i vama lijepo vidjeti ženu koja odiše zadovoljstvom i zrači srećom. Ne mora pritom biti ni izvanserijska ljepotica niti odjevena u skupu odjeću, dovoljno je da oko sebe ostavlja dojam kako je zadovoljna sama sa sobom i kako se raduje životu. Kada sretnemo takvu osobu, ne možemo je ne zamijetiti. I da, lijepo ju je vidjeti, no ipak osjetimo i mali žalac ljubomore, jer nama baš taj dan ništa ne ide od ruke, nismo zadovoljne svojim izgledom, kosa nam je nikakva…i tako redom. A za pravu sreću nisu potrebni ni savršeni nokti ni svježe isfenirana kosa. Potrebno je samo razbiti neke od samonametnutih barijera i ograničenja, usvojiti nekoliko pravila i primjenjivati ih što češće. Jer, kada živite i dišete sreću, osjećate se povezaniji sa životom.

Sretne žene:

Vole sebe

Sretnim ženama je poznato kako ljubav prema sebi nije sebična. One ispunjavaju svoje potrebe jer su svjesne činjenice da im je, kada su i same sretne i zadovoljne, lakše posvetiti se i drugima. Kada vodite računa o sebi tada pomažete i ostalima. Ako stalno žrtvujete svoje potrebe kako biste pomogli drugima i zbog toga patite, nitko nije zadovoljan.

Prihvaćaju prolaznost

Žene koje osjećaju smiraj u svom životu znaju kako sve ima svoje vrijeme i mjesto. Veze, poslovi i iskustva, dio su većeg plana. Sretne žene prepoznaju i prihvaćaju život kao balansiranje između zadržavanja i puštanja. Osjećaju se sasvim dobro kada se oslobađaju stvari koje im više ne trebaju i one koje više ne koriste. Rade na razvijanju svoje duhovne strane.

Slijede svoje snove

Neki ih mogu zvati sebičnima, ludima pa čak i apsurdnima, ali sretne žene ostvaruju svoje snove i fokusiraju se na svoje ciljeve s neustrašivom snagom. Često i brzo manifestiraju ono što žele jer duboko vjeruju u svoje snove.

Nije im važno sviđaju li vam se

Sretnim ženama apsolutno nije važno što drugi misle ili pričaju o njima. Jedina stvar koja im je važna je da se sviđaju same sebi. Ova samouvjerena, zarazna energija, često privlači puno ljudi. Sretne žene obično imaju dobre prijatelje.

Znaju da je odbacivanje zaštita

Sretne žene ne shvaćaju odbacivanje osobno. One znaju da će im život uvijek dati ono što im je potrebno. Npr. čovjek s kojim su izašle, a nikada se poslije nije javio, potencijalni posao koji nisu dobile ili neka druga odbijenica, za njih su samo znakovi da to i treba biti tako. One vjeruju da je nešto bolje na putu i da ih čeka nešto puno bolje i “njihovo”.

Vide sve osobe kao ravnopravne

Sretne žene ne vide razliku između bilo koga i bilo kakve situacije. One ne osuđuju i ne ističu nedostatke koje drugi možda imaju. Neće pokušavati dokazati kako niste u pravu. Prihvaćaju životne različitosti. Jer, mudra osoba uvijek radije traži sličnosti nego razlike.

Ne brinu o novcu

Sretne žene su izuzetno velikodušne. One znaju da što više daju, to će više i dobiti, više će im se vratiti. Ali, one ne daju očekujući nešto zauzvrat! Ova energija stvara bogat način razmišljanja koji donosi veće bogatstvo. Sretne žene imaju zdrav odnos prema novcu i naučile su kako je taj odnos povezan s njihovim samopoštovanjem. Jasno im je da što se više cijene i vrednuju, to više novca privlače.

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads