Med2Contour učinkovito rješava masne naslage i celulit

Lijepo i njegovano tijelo neostvareni je san mnogih. Genetski faktori, stil života, način i kvaliteta prehrana, nedostatak kretanja i mnogi zdravstveni razlozi utječu ne samo na to kako se osjećamo, već i na izgled našeg tijela. Mnogo toga promjenama u svakodnevnim navikama možemo učiniti i sami, no nekim nedostacima ne možemo doskočiti. Srećom, postoje načini kako da i tijelo poprimi ljepši izgled koji će nas učiniti sretnijima i sigurnijima u sebe. Jedan od njih, omiljen i godinama prisutan je Med2Contour, izuzetno uspješan u njezi lica i preoblikovanju tijela.

Zahvaljujući Med2Contour ultrazvučnom tretmanu postavljen je novi standard u području oblikovanja tijela ne-kirurškim putem. Sve se rješava bez anestezije, bez skalpela i bez potrebnog vremena oporavka.


Što je Med2Contour?

Med2Contour ultrazvučno oblikovanje tijela predstavlja jedinstvenu mogućnost modeliranja svih područja tijela. Riječ je o neinvazivnom, sigurnom, bezbolnom i učinkovitom estetskim tretmanom. Ovaj svjetski poznat ultrazvučni uređaj specijaliziran je za potpuno oblikovanje tijela. A to uključuje uklanjanje masnih naslaga, razgradnju i eliminaciju prekomjernog celulita, podizanje kvalitete tonusa kože, smanjenje obujma i ubrzavanje procesa mršavljenja.

Zahvaljujući Med2Contour ultrazvučnom tretmanu postavljen je novi standard u području oblikovanja tijela ne-kirurškim putem. Sve se rješava bez anestezije, bez skalpela i bez potrebnog vremena oporavka. A niti na rezultate se ne mora čekati. Vidljivi su već nakon prvog tretmana i mjerljivi su u centimetrima! Treba li vam bolji poticaj da ljeto dočekate u top formi?

Blaženka Gačić: Estetske konzultacije novost su na našem tržištu


Kako djeluje?

Dualni ultrazvuk omogućava fokusirano, sinergijsko i selektivno djelovanje na otapanje masnih stanica i razgradnju celulita. Indukcija kolagena koži daje čvrstoću, a indukcija elastina vraća joj elastičnost. Med2Contour sadrži i integrirani sustav za limfnu stimulaciju i limfnu drenažu. Tako se tijelu osigurava brza eliminacija međustanične tekućine, otpadnih voda, toksina i ultrazvukom otopljenih masnih stanica, kao i razgrađenog celulita.


Područja tretiranja i rezultati

Područja tijela koja se najčešće tretiraju su: trbuh, struk, bokovi, bedra, natkoljenice, koljena, listovi, leđa, nadlaktice i stražnjica. Primjena najnovijih znanja, provođenje posebnosti svih tehnika Med2contour ultrazvučnog estetskog tretmana, kao i potpuno personalizirani protokoli prilagođeni svakom klijentu posebno, osiguravaju značajne rezultate oblikovanja tijela. Uklanjaju se masne naslage, razgrađuje se i eliminira prekomjeran celulit, smanjuje se obujam, podiže kvaliteta tonusa kože i ubrzava proces mršavljenja u kratkom vremenu.

Rezultati su značajni, vidljivi, dugoročni i mjerljivi već nakon prvog tretmana. A za puni učinak, ovisno o individualnom statusu osobe, potrebno je učiniti od pet do deset tretmana.

U Med.Kontura Estetici klijente se upoznaje s protokolom tretmana i savjetuje kako uz individualni plan zdrave prehrane, tjelovježbu i primjerenu hidrataciju dodatno ubrzati procese za postizanje najboljih rezultata. Stoga je za vrijeme tretmana preporučljivo piti oko 2 litre vode dnevno. I još nešto, redovitim tretmanima obujam se smanjuje i do 20 cm!

Pomladite lice – lifting lica fokusiranim ultrazvukom


Zašto odabrati Med2Contour ultrazvučni estetski tretman?

Razloga je puno, a izdvojili smo 10 najvažnijih:

  • Najizvođeniji je ne-kirurški estetski tretman oblikovanja tijela.
  • Neinvazivan je bezbolan, učinkovit i siguran.
  • Otapa i uklanja masne naslage.
  • Razgrađuje i eliminira prekomjerni celulit.
  • Podiže kvalitetu tonusa kože.
  • Smanjuje obujam.
  • Oblikuje i modelira tijelo tamo gdje vi to želite.
  • Ubrzava procese mršavljenja
  • Nije potrebno vrijeme oporavka.
  • Rezultat je vidljiv, mjerljiv i značajan već nakon prvog tretmana.


Nagrade i priznanja:

1. Svjetski potvrđena sigurnost i učinkovitost tretmana:
Europski medicinski certifikat CEO476. Američki FDA certifikat.
2. Prva nagrada za najbolji neinvazivni estetski tretman:
Svjetski kongres estetske medicine, „Aesthetic Awards“, Las Vegas
3. Najizvođeniji ne-kirurški, neinvazivni estetski tretman oblikovanja tijela, uklanjanja masnih naslaga, razgradnje i eliminacije prekomjernog celulita i podizanje kvalitete tonusa kože.

Saznajte više o Med2Contour ultrazvučnom estetskom tretmanu oblikovanja tijela:
http://www.medkontura.hr/tretmani/med2contour

Kontakt:
Med.Kontura Estetika
Zagreb, Rudeška cesta 171

Telefon: +385 1 4107 417
Mob: +385 91 5776 595
E-mail:

Web: http://www.medkontura.hr
Instagram: https://www.instagram.com/med.kontura.estetika/
Facebook: https://www.facebook.com/medkontura/

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.