Otvoren 7. VegeSajam

Na središnjem zagrebačkom trgu danas je započeo 7. VegeSajam koji organizira Udruga za zaštitu i prava životinja Prijatelji životinja.
 
Drago mi je da smo 7. put ovdje, na VegeSajmu kako bismo promovirali zdrav i ekološki način života u Zagrebu, rekao je na otvorenju sajma gradonačelnik Milan Bandić. Ujedno je pozvao je sugrađane da ga posjete tijekom dana.

Pokroviteljstvo Grada Zagreba

Hvala gradonačelniku i Gradu Zagrebu što su uz nas 7. godinu zaredom. Ove smo godine sajam otvorili ranije, jer je interes građana velik. Cijeli dan možete degustirati delicije kojima želimo pokazati da je veganska hrana zdravija za sve nas. Izjavio je ovo predsjednik udruge Prijatelji životinja, Luka Oman.

Istaknuo je kako je zadnje istraživanje pokazalo da većina djece u Hrvatskoj ne jede dovoljno voća i povrća te da se nada da će ovaj sajam pridonijeti boljoj prehrani djece i odraslih.

Ovaj VegeSajam nije samo za vegetarijance i vegane, nego za sve građane koji su zainteresirani za zdravu hranu i okoliš.
 
VegeSajam se održava danas od 8 do 19 sati, a u ponudi su gotovi topli ili hladni obroci i osvježenja te razni prehrambeni proizvodi biljnog podrijetla.
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads