U životu ne propuštajte voljeti, sve ostalo možete!

Nemojte propuštati osjetiti ono najdublje od života jer to su oni trenuci u kojem osjećate „zašto“ živite. Koliko god vaš život imao poteškoća i problema, dok volite znate da vaš život ima smisao. Nemojte propuštati u životu voljeti jer ne možete pronaći veći prioritet od tog. Kada volite pronalazite dobro u drugima, ali još više pronalazite dobro u sebi, dobro koje se širi i puni vas lijepim osjećajima.

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete! Tada nećete propuštati smijati se, nećete propuštati živjeti punim plućima kakav god bio vaš posao i kakvim se god aktivnostima bavili. Nećete propuštati radovati se malim starima jer ćete vidjeti kolika je moć i snaga u njima. Shvatit ćete koliko puno vam ljubav daje i koliko god od vas tražila žrtve i odricanja, neizmjerno više je ono što dobivate od onoga što gubite.

Nemojte propuštati okružiti se ljudima koji vas vole i poštuju, ljudima koji poznaju vašu vrijednost.

Samo ljubav ostavlja trag

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete. Nemojte propuštati ostaviti trag iza sebe jer samo ljubav ostavlja trag. Sve ostalo samo malo zamrči put. Nemojte propuštati svojim snovima davati priliku, ljudima koji su vam dali povjerenje dati ono najbolje od sebe. Nemojte propuštati u životu voljeti, jer samo tako nećetejednoga dana, u predvečerju života, žaliti za onim što je moglo biti, a nije bilo.

Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete. Nemojte propuštati okružiti se ljudima koji vas vole i poštuju, ljudima koji poznaju vašu vrijednost. Vidjet ćete koliko život može biti lijep. Kada naučite uzvraćati ljubav, shvatit ćete kolika je to moć i pitati se zašto je prije niste upoznali. Zašto ste na prvo mjesto stavljali stvari koje su vas na kraju samo ostavljale praznima. Nemojte propuštati u životu voljeti, sve ostalo možete…

Autor: Mario Žuvela

Prestanite se boriti za ljude koji ne mare za vas

Malo će vam ljudi pružiti priliku da se osjećate izuzetno, naučite ih cijeniti

Neprocjenjivo je…ne ulaziti u tuđe živote

Ne zaboravite biti ljudi

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.