Jeste li za retreat na Maldivima? Program je sjajan, priključite se!

Kada ste zadnji put učinili nešto za sebe? Ne mislimo na nove cipele, novu torbu ili neki komad odjeće, već nešto motivirajuće, zdravo, opuštajuće, zabavno i nezaboravno? Čini se gotovo nemogućom misijom sve ovo uklopiti u samo jedan događaj. No, nije tako! Ovo što vam predlažemo je pravi mali preporod jer, priznajte, pun vam je kufer trenutačne situacije, nedostatka motivacije, praćenja raznoraznih statistika, vijesti, straha od onoga što će biti ili neće biti, stresa na poslu, stresa kod kuće…

Vrijeme je da taj kufer otvorite, sve ono što je u njemu ostavite negdje sa strane i napunite ga kupaćim kostimom, opremom za trening, ležernom odjećom za plažu i uživanciju i krenete s nama na retreat, na magične Maldive. Ne sami, naravno. Putujemo na retreat u pratnji instruktorice pilatesa i meditacije, Katarine Hansell Bakić i organizatorice putovanja i vlasnice turističke agencije, Maje Juzbašić.

Ima li ljepšeg načina, ali i mjesta, za aktivan odmor i bijeg od ograničenja, stresa, maski i života kakav živimo posljednjih godinu dana?


Put ka sreći – putovanje koje mijenja život

Ove dvije Splićanke poznaju se još od srednjoškolskih dana. Svestrane i poduzetne, zaljubljenice u putovanja, vježbanje, meditaciju i aktivan život, odlučile su napraviti nešto posebno, nešto što ne postoji na našem tržištu. Osmislile su retreat program na Maldivima i spojile atraktivnu destinaciju, brigu o mentalnom zdravlju i priliku da se sudionice programa međusobno upoznaju, izmijene svoja iskustva i uživaju u zajedničkom putovanju, izvana i iznutra. Ima li ljepšeg načina, ali i mjesta, za aktivan odmor i bijeg od ograničenja, stresa, maski i života kakav živimo posljednjih godinu dana? I sve to uz puno dobre vibre, treninga, meditacije, cooking-class (spoj zdrave prehrane i lokalne gastronomije) i još puno toga…

Katarina Hansell Bakić (www.katarinaspilateshouse.com)

Katarina je dugi niz godina bila uspješna PR Managerica u svojoj firmi TILPS komunikacije. Ime firme, koju je uspješno vodila godinama, nastalo je od obrnutog imena Split (Tilps) jer je Splićanka koja živi u Zagrebu. No, nakon PR-a, počela se baviti pilatesom i meditacijom kako bi pomogla (prvenstveno) ženama da uspješno savladaju stres, budu jače i „žene, majke, kraljice“. Voli Split, more, plaže…

Maja Juzbašić (www.discovercroatia.com.hr)

Maja je Splićanka koja se iz Zagreba vratila u Split s dugogodišnjim iskustvom rada u turizmu. Primarna djelatnost u agenciji bila joj je dovođenje stranih VIP klijenata i grupa u Hrvatsku no, kako se sve izokrenulo, odlučila se „resetirati“ i osmislila „RETREAT“ programe za naše žene iz Hrvatske. Uvijek željna novih izazova, novih projekata i novih ideja, živo pod motom: „Biti totalno drukčija od drugih“.

PROGRAM PUTOVANJA

21.06.2021.: Zagreb – Istanbul Malé (Maldivi)

Prijava grupe u zračnoj luci Zagreb 120 minuta prije polijetanja zrakoplova (u 18:00 sati). Polijetanje zrakoplova aviokompanije Turkish Airlines u 20:15 sati za Istanbul. Po dolasku u Istanbul u 23:30 sati, lagani odmor i priprema za nastavak leta Turkish Airlines-om u 02:10 sati za Maldive. Noćni let.

22.06.2021. Istanbul – Malé (Maldivi)

Slijetanje na Maldive predviđeno je u 12:00 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih carinskih formalnosti slijedi transfer gliserom ili hidroavionom do hotela. Prijava i smještaj u hotelPARADISE ISLAND RESORT & SPA 5* (www.paradiseisland.resortmaldives.net). Vrijeme je da se prepustite ovom posebnom programu u posebnom ambijentu.

PROGRAM RETREAT-a:

22.06.2021. Malé (Maldivi)

Nakon što se smjestimo u hotel, vrijeme je za osvježenje, pripremu za ovo posebno iskustvo i, eventualno, za odmor. No, bliži se ZALAZAK SUNCA. Stoga, pripremite se jer, počinjemo…

18:00 Sastanak na recepciji hotela i MEDITACIJA NA PLAŽI …. Oh, yes … Ne na bilo kakvoj plaži … meditacija na plaži na Maldivima… How Wonderful!!!

19:00 – 21:00 Lagana večera u hotelu.

21:00 Eto nas opet zajedno … Piće dobrodošlice u hotelskom baru i vrijeme za međusobno upoznavanje, „čakulanje“, izmjenu očekivanja, dogovore oko treninga.

23.06. – 28.06.2021. Malé (Maldivi)

07:00 – 07:30 POZDRAV SUNCU“ na plaži / WOW!!!!

08:00 – 09:30 Zdravi doručak u hotelu.

10:00 – 11:00 PILATES TRENING ili TALASOTERAPIJA na plaži… ovo zvuči izvrsno!!!!

12:00 – 14:00 Lagani ručak u hotelu.

14:00 – 17:45 Slobodno vrijeme za uživanje u rajskim plažama ili za istraživanje Maldiva (za sve fakultativne izlete molimo kontaktirati predstavnika agencije u destinaciji).

18:00 – 19:00 Pilates i meditacija popraćeni zalaskom sunca … DIVNO!!!!

19:00 – 21:00 Lagana večera u hotelu i vrijeme za druženje.

29.06.2021. Malé (Maldivi) – Istanbul

07:00 – 07:30 POZDRAV SUNCU“ na plaži.

08:00 – 09:30 Zdravi doručak u hotelu.

10:00 – 11:00 PILATES TRENING ili TALASOTERAPIJA na plaži…

12:00 – 14:00 Lagani ručak u hotelu.

14:00 – 17:45 Slobodno vrijeme za posljednje utiske na rajskim plažama Maldiva.

18:00 – 19:00 Pilates i meditacija popraćeni zalaskom sunca …

20:30 Eh, da.. Vrijeme je da se uputimo prema međunarodnoj zračnoj luci Malé, potpuno svježi, novi, obnovljeni i bogatiji za neka nova iskustva, s novim prijateljima koji imaju iste interese kao i ti, …

Prijava grupe u zračnoj luci Malé (Maldivi) i ukrcaj na let avio kompanije Turkish Airlines. Polazak iz zračne luke Malé (Maldivi) u 23:15. Noćni let.

30.06.2021. Istanbul – Zagreb

Dolazak u zračnu luku Istanbul u 05:25. Nastavak putovanja prema zračnoj luci Zagreb u 07:00. Predviđeni dolazak u Zagreb u 08:05 & TIME TO SAY: „TILL NEXT RETREAT”!

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
Let avio kompanijom Turkish Airlines na relaciji Zagreb – Istanbul – Maldivi – Istanbul – Zagreb
Pristojbe zračnih luka
Transfer zračna luka Malé (Maldivi) – Hotel – zračna luka Malé (Maldivi)
Smještaj u hotelu 5* na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera)
Piće dobrodošlice na dan 22.06.2021.
Treninge i meditacije prema rasporedu
Pratitelja putovanja
Troškove organizacije
*

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
PCR testove
Pića uz obroke
Osobne troškove
Fakultativne izlete
Osiguranje od otkaza putovanja (preporučamo)
Sve ono što nije navedeno pod „CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE“
*

Prije putovanja provjerite sve upute i instrukcije vezane za COVID na linku: http://www.mvep.hr/hr/konzularne-informacije/informacije-o-putovanjima/upozorenja/maldivi,83.html

CIJENA PO OSOBI U SUPERIOR BEACH BUNGALOW s pogledom na more (2 osobe): 18.950,00 HRK

CIJENA PO OSOBI U SUPERIOR BEACH BUNGALOW s pogledom na more (1 osoba): 23.950,00 HRK

Prijave:

www.discovercroatia.com.hr feat. www.katarinaspilateshouse.com

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.