femidoc® MyDays – prirodno rješenje za one dane u mjesecu

Na hrvatsko tržište plansiran je biljni proizvod femidoc® MyDays. Glavni cilj mu je ublažiti simptome PMS-a, ali i dane same menstruacije i to na potpuno prirodan način. Istraživanja pokazuju da do 60% žena svaki mjesec osjeća bolove u donjem dijelu trbuha i leđa uoči i za vrijeme menstruacije. Tu su i promjene raspoloženja, nesanica, umor i bezvoljnost. #šutiitrpi postala je naša svakodnevnica. Sada se stvari definitivno mijenjaju, jer je femidoc® MyDays postao glavni ženski saveznik “onih dana u mjesecu”. Njime su se oduševile i poznate hrvatske influencerice Pamela Smoljanić, Zara Hrvatin, Paula Sikirić i Tea Kravaršćan.

femidoc® MyDays potpuno je prirodan biljni lijek. Sadrži 3 biljke koje se stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje simptoma PMS-a i menstruacije, kao i kod nekih ženskih bolesti.


PMS i bolne menstruacije dio su naše svakodnevice

Bolne menstruacije često su praćene mučninom, bolovima u leđima, čestim promjenama raspoloženja i umorom. A sve to ženama nerijetko  predstavlja problem za svakodnevno funkcioniranje. Ipak, koliko god je menstruacija potpuno prirodna stvar i dalje se u javnosti ne nalazi potpuno razumijevanje za one dane u mjesecu”. Današnji ubrzani tempo i stresna svakodnevica često nam ne ostavljaju ni vremena ni prilika za odmor za vrijeme menstruacije. #šutiitrpi postala je uobičajena praksa kod gotovo svih žena koje svakodnevno balansiraju između posla i obitelji. Kako raditi, brinuti o obitelji, a opet izdvojiti vrijeme za sebe u danima kada bi samo ležale u bolovima ili kada nam se raspoloženje mijenja pod utjecajem hormona?

Nažalost, ne možemo preležati svaki mjesec tih nekoliko dana. Stoga nam je neophodno pronaći rješenje kako si olakšati i smanjiti bolove i neugodne posljedice. To su prepoznale i hrvatske influencerice, koje vode poprilično aktivan život što ponekad nije nimalo lako u vrijeme menstruacije.


MyDays kapsule došle su mi kao spas pogotovo u prva dva dana menstruacije koja su mi obično i najteža. Vrlo brzo se mogu vratiti drugim aktivnostima u danu i to me neizmjerno veseli”. kaže Pamela Smoljanić.


MyDays potpuno su prirodnog podrijetla, stoga ne moram brinuti da ću dodatno opteretiti svoj organizam koji je tih dana ionako ranjiv.” izjavila je Zara Hrvatin.


#šutiitrpi doista nekako najbolje opisuje stav društva kada govorimo o menstruaciji. Zato mi je neizmjerno drago da postoji jedan ovakav proizvod na biljnoj bazi uz kojeg doista možemo lakše krenuti u dan onih dana u mjesecu.”  kaže Paula Sikirić.


MyDays mi pomaže da i kada dobijem menstruaciju mogu vježbati bez straha. Nisam više bezvoljna i umorna, a ublažava i bolove u donjem dijelu trbuha zbog kojih često poželim samo ležati. Ublažava i stanje potištenosti i manjka energije što ima svoje prednosti.”– izjavila je Tea Kravaršćan.


Femidoc
MyDays revolucionarni je proizvod na hrvatskom tržištu

femidoc® MyDays potpuno je prirodan biljni lijek koji sadrži 3 biljke koje se stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje simptoma PMS-a i menstruacije, kao i kod nekih ženskih bolesti. To su livadna vrkuta, rusomača i stolisnik.

Livadna vrkuta svojim je ljekovitim sastojcima glavna biljka koja se preporučuje za liječenje ženskih bolesti.

Rusomača utječe na zdravlje reproduktivnih organa.

Stolisnik pomaže u ublažavanju menstrualnih bolova.

Sve ove biljke zajedno čine savršenu formulu koje pomažu da oni dani u mjesecu prođu što bezbolnije – kako psihički, tako i fizički. Smanjuju umor i iscrpljenosti, ublažavaju simptome PMS-a, podižu raspoloženje i energiju, okrepljuju tijelo, doprinose dobrostanju tijela, smanjenju umora i malaksalosti te pospješuju otpornost organizma.

Osim biljnih sastojaka, femidoc® MyDays je gmo free i sadrži vitamin B6, vitamin D, vitamin E te magnezij, a mogu ga koristiti i vegani. Ne sadrži gluten i laktozu, pa je tako pogodan i za brojne osjetljive skupine. Postat će saveznik u svakoj ženskoj torbici i omogućiti lakše podnošenje tegoba koje dolaze s menstruacijom. Možete ga potražiti u svim ljekarnama. Više o femidoc® MyDays kapsulama potražite ovdje.