femidoc MyDays – biljni preparat za ublažavanje simptoma PMS-a

U hrvatske ljekarne stigao je biljni dodatak prehrani, femidoc MyDays. Cilj mu je ublažavanje simptoma PMS-a, ali i dana same menstruacije i to na potpuno prirodan način. Oni dani u mjesecu često mogu biti praćeni raznim neugodama, od promjena raspoloženja, preko obilnih krvarenja do bolova. A sve to može bitno utjecati na kvalitetu života. Pravilna prehrana i tjelovježba mogu ublažiti tegobe za vrijeme menstruacije, ali često to nije dovoljno. femidoc MyDays će zato postati glavni stanovnik svake ženske torbice i spas u trenucima kada je to ženama najpotrebnije.

femidoc MyDays biljnog je podrijetla i potpuno prirodan. Njegovi sastojci pridonose regulaciji hormonske aktivnosti, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

 


Inspiracija
iz prirode

Svakodnevica nam je često ispunjena stresom i brojnim obavezama. Ne ostavlja nam dovoljno vremena za brigu o zdravlju, barem ne onoliko koliko bismo trebali. A kada se na sve to nadoda i menstruacija, ženama je ponekad doista teško održati potreban balans. Umor, promjene raspoloženja, napetost, bezvoljnost i grčevi u donjem dijelu trbuha, često mogu biti kočnica u obavljanju svakodnevnih obaveza. Stoga je potrebno je učinkovito rješenje koje može pomoći nastavku normalnog funkcioniranja.

femidoc MyDays prirodan je dodatak prehrani koji sadrži 3 tzv. ženske biljke. One se stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje simptoma PMS-a i menstruacije, kao i kod nekih “ženskih bolesti”. To su livadna vrkuta, rusomača i stolisnik.

Livadna vrkuta zahvaljujući svojim ljekovitim sastojcima glavna je biljka koja se preporučuje za pomoć kod ženskih bolesti. Rusomača utječe na zdravlje reproduktivnih organa. Stolisnik pomaže u ublažavanju menstrualnih bolova.

Sve ove biljke zajedno čine savršenu formulu koja će vam pomoći da oni dani u mjesecu prođu što bezbolnijekako psihički, tako i fizički. Osim biljnih sastojaka, femidoc MyDays je gmo free. Sadrži vitamin B6, vitamin D, vitamin E te magnezij koji pomažu u regulaciji hormona, smanjenju umora i podižu raspoloženje i energiju. Proizvod mogu koristiti i vegani. Ne sadrži gluten i laktozu, pa je pogodan i za brojne osjetljive skupine.


femidoc
MyDays biljne kapsule

femidoc MyDays potpuno je prirodan tj. biljnog podrijetla. Njegovi sastojci pridonose regulaciji hormonske aktivnosti, normalnoj psihološkoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti. Ublažava simptome PMS-a, podiže raspoloženje i energiju, okrepljuje tijelo, doprinosi dobrostanju tijela, doprinosi smanjenju umora i malaksalosti te pospješuje otpornost za vrijeme PMS-a. Važan je za hormonalnu ravnotežu, a mogu ga koristiti žene koje imaju velikih problema za vrijeme mjesečnice, kao i one kojima ona tek minimalno smeta za obavljanje uobičajenih svakodnevnih obaveza. Pakiranje sadrži 20 kapsula, a mogu ga koristiti žene u dobi od 14 godina na više. Kapsule bi se trebale uzimati od početka znakova menstruacije – po potrebi dvije kapsule dnevno nakon obroka s dovoljno vode.

Što sadrži femidoc® MyDays® 

Sastojci: ekstrakt biljke livadne vrkute (Alchemilla vulgaris), ekstrakt biljke rusomače (Capsella bursa-pastoris), ekstrakt cvijetnog dijela biljke stolisnika (Achillea millefolium), hidroksipropil metil celuloza (kapsula), Magnezij (magnezijev oksid), vitamin E (D-alfa-tokoferil kiseli sukcinat), Vitamin D3 (kolekalciferol biljnog podrijetla), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina, vitamin B6 (piridoksin-hidroklorid).

 


Upute za upotrebu: Za žene u dobi od 14 i više godina. Od početka znakova menstruacije po potrebi uzimajte 1-2 kapsule dnevno nakon obroka s dovoljno vode. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama.