5- minutno energetsko čišćenje za miran san

Kao i svi drugi i ja imam rutinu tjelesne higijene koju slijedim prije spavanja. Moram se istuširati, oprati zube i lice prije nego odem na spavanje.

Ali, kao energetski iscjelitelj, također svake noći čistim svoje energetsko polje. Koliko god je važno da se fizički ispere prljavština, jednako je važno energetski oprati teška nakupljanja koja ste stekli u posljednja 24 sata.

Baš kao što se vaše fizičko tijelo treba očistiti, tako treba i vaša aura. To je osobno energetsko polje u obliku jajeta koje vas okružuje i prihvaća pozitivne i negativne vibracije od ljudi s kojima se susrećete, mjesta i situacija.

Ne razmišljate dvaput o pranju fizičkog tijela prije spavanja, pa zašto onda zanemariti svoje energetsko tijelo? Ovo iscjeljivanje energijom učinit će da na spavanje odete osjećajući se lagano, osvježeno i mirno. Iznutra i izvana.

5-minutno energetsko čišćenje za miran san

1. Udahnite duboko pet puta kroz nos i izdahnite kroz usta.

2. Zamislite prekrasno svjetlo bilo koje boje (ja obično preferiram ljubičasto) koje vas okružuje u svim smjerovima i svim stranama vašeg tijela. Jednom kada dobijete osjećaj ovog mjehura ili čahure svjetla, počnite osjećati kako se ovo svjetlo kreće kroz vaše tijelo.

Počnite od krune vglave i osjetite kako osvjetljava svaku stanicu, tkivo, organ i vlakno vašeg bića, sve do stopala.

3. Vizualizirajte svoju energiju kako se odvojila od iscrpljujućih ljudi, mjesta i situacija. Vizualizirajte udice koje oslobađaju od svih stvari zbog kojih se osjećate pod stresom, uznemireno, tužno, nemoćno ili ljutito tijekom cijelog dana.

4. Dok osjećate kako se vaša energija vraća vama, isperite je u prekrasnoj iscjeljujućoj svjetlosti koja vas okružuje i prolazi kroz vas. Ovo svjetlo djeluje kao “energetska praonica” koja čisti tešku energiju iz vašeg tijela, uma i duha.

5. Dok osjećate kako se vaša energija usklađuje, pošaljite drugu boju svjetla (često biram bijelu) kroz vaše tijelo. Osjetite kako se ta energija kreće od vaše krunske čakre prema stopalima. Pogledajte ovaj posljednji tuš svjetla koji jača vaše energetsko polje.

Ova svakodnevna praksa uskladit će vašu energiju prije spavanja i učiniti da se osjećate blaženo prije spavanja. A tko to ne bi htio?

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.