ŠTITNJAČA I DEBLJINA – predavanje u Zagrebu

Udruga za promicanje svjesnosti o bolestima štitnjače “To nisam ja – to je moja Štitnjača” za sve svoje članove, ali i sve ostale oboljele od bolesti i poremećaja štitnjače, kao i za sve zainteresirane organizira predavanje pod nazivom Bolesti štitnjače: ŠTITNJAČA I DEBLJINA.

Gost predavač je prim.dr.sc. Jozo Jelčić iz Specijalističke ordinacije za endokrinologiju iz Zagreba. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže na predavanju na kojem će se nakon uvodnog dijela moći postavljati pitanja dr. Jozi Jelčiću i razgovarati o temi predavanja. Broj mjesta je ograničen, pa molimo da se na vrijeme prijavite na mail: .

Predavanje i razgovor s liječnikom

BOLESTI ŠTITNJAČE: ŠTITNJAČA I DEBLJINA

21.11.2019. u 18:00 h

Restoran Gastro Globus na ZG Velesajmu (Bijeli salon)

ulaz: 50 kn (30 kn za članove Udruge To nisam ja – to je moja Štitnjača!)

Udruga i FB grupa

„To nisam ja – to je moja Štitnjača!“ prvoosnovana je i najaktivnija Facebook grupa na društvenim mrežama koja se bavi bolestima štitnjače i danas je najmnogobrojnija zajednica posvećena bolestima štitnjače. Već skoro 10 godina pruža pomoć i podršku oboljelima od bolesti štitnjače iz cijele regije. Danas broji više od 62.000 aktivnih članova koji svakodnevno sudjeluju u radu grupe i međusobnom pružanju podrške. Temeljem ove grupe nastala je i istoimena udruga kojoj je, između ostalog, cilj jačanje svjesnosti o bolestima štitnjače, senzibilizacija društva, ali i aktivan utjecaj na nužne promjene u liječničkom tretmanu oboljelih te načinima liječenja odnosno osuvremenjivanje zastarjelih metoda postavljanja dijagnoza i odobrenih pretraga, a s čime se svakodnevno susreću na stotine tisuća oboljelih osoba u našoj zemlji.

Udruga To nisam ja – to je moja štitnjača!

Dr. Jozo Jelčić: DEBLJINA – BOLEST STILA ŽIVOTA

“Debljina – bolest stila života prva je knjiga o debljini nastala iz pera endokrinologa. Dr. Jozo Jelčić voditelj je Centra za debljinu Zavoda za endokrinologiju Interne klinike Rebro s dugogodišnjim iskustvom u liječenju debljine. Knjiga ‘Debljina – bolest stila života’ napisana je tako da je autor spojio prirodno-znanstveni i društveno-humanistički pristup bolesti koja ima duboke društvene korijene i predstavlja veliki medicinski i javnozdravstveni problem. Kroz interdisciplinarni pristup, autor prikazuje problem debljine kao kronične bolesti koju uzrokuje život u suvremenoj Zapadnoj civilizaciji”, stoji u predgovoru knjige koji je napisao prof. dr. Mirko Koršić.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads