O Medicinskom mediju i zdravoj štitnjači – predavanje i promocija knjige u Puli

Imate li problema sa štitnjačom, najvjerojatnije sebi postavljate određena pitanja…

Kako se to dogodilo?”

”Zašto ja?”

”Zašto sada?”

I vjerojatno ste do sada, čak prije nego što ste doživjeli prave simptome, na ovaj ili onaj način imali tegobe. Niste jedini.

Kao i većina ljudi pretpostavljate da je to kronično oboljenje koje se mora doživotno kontrolirati lijekovima. Anthony William u svojoj svjetskoj uspješnici Medicinski medij: Zdrava štitnjača u izdanju Planetopije, tvrdi da to nije nužno tako. Štitnjača je dragocjeni organ s nevjerojatnom sposobnošću rehabilitacije. Pravilnom prehranom, određenim biljem i dodacima prehrani te redovitom primjenom nekoliko tehnika, može se iscijeliti.

Što možete učiniti i kako si pomoći kad je u pitanju zdravlje štitnjače te više o metodi Anthonyja Williama kao i o njezinom osobnom iskustvu u radu s klijentima, saznat ćete na predavanju dr. Sanje Toljan iz Poliklinike Orlando u utorak, 17.09. u Gradskoj knjižnici i čitaonica u Puli, Kandlerova ul. 39.

Ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa i ograničenog broja mjesta, preporučeno je doći ranije kako biste osigurali mjesto.

Na predavanju će biti organizirana i promotivna prodaja svih knjiga Anthonya Williama Zdrava štitnjača, Hrana koja mijenja život, Medicinski medij i drugih Planetopijinih naslova, kao i knjiga dr. Sanje Toljan.

O Medicinskom mediju i zdravoj štitnjači – uzroci i rješenja

utorak, 17.09. 2019. u 18:00 h

Gradska knjižnica i čitaonica Pula, Kandlerova ul. 39

– ulaz besplatan –

O predavačici dr. Sanji Toljan 

Sanja Toljan dr. med,. specijalistica anesteziologije svoju je medicinsku edukaciju proširila na upotrebu sigurne i djelotvorne hormonske nadomjesne terapije. U svom radu primjenjuje napredne metode medicinske struke i uspješno ih prenosi na svoje mnogobrojne pacijente kako bi riješili probleme prouzročene hormonskom neravnotežom, prevenirali bolesti i preuranjeno starenje. Česta je gošća na raznim radionicama i predavanjima, u časopisima, televizijskim i radijskim emisijama kojima je cilj zdravstvena edukacija i promoviranje zdravog načina života. Kroz njenu ordinaciju Orlando prošlo je više tisuća pacijenata koji su aktivno krenuli u potragu za zdravljem.

Autorica je nekoliko knjiga o hormonskom zdravlju – Čudesna moć hormona, Žene u hormonskoj ravnoteži, Muškarci u hormonskoj ravnoteži.

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.