Savršen novogodišnji tulum s trapericama u glavnoj ulozi

Na kraju smo još jedne godine. Sa željama da nam sljedeća svima bude još bolja, uspješnija i sretnija, dočekat ćemo ne samo novu godinu, već i novo desetljeće.

HALJINE ILI HLAČE?

Novogodišnji tulum vrijeme je kada se iz ormara izvlači najljepše i najraskošnije ruho koje će zasjati u novogodišnjoj noći i osvojiti plesni podij. Iako je, kada govorimo o kombinacijama za doček nove, haljina omiljeni odabir mnogih žena, ona zasigurno nije jedini. Ono što će haljinu nerijetko nametnuti kao logičan odabir za novogodišnji tulum činjenica je da haljina ostavlja dojam sređenosti i sama donosi cijelu kombinaciju jer, uz haljinu, modni dodaci su sve što vam zapravo treba.

Iako se odabir novogodišnje kombinacije čini kompliciraniji i zahtjevniji ako izađemo iz okvira haljine, kombinacije s hlačama kao ključnim komadom mogu biti jednako efektne i jednako jednostavne za kombiniranje, osobito ako se u glavnoj ulozi pronađe vaš omiljeni par traperica iz ormara.

SAVRŠENI PARTY LOOK S TRAPERICAMA U GLAVNOJ ULOZI

Nakon što ste okupili najbolju ekipu i pronašli savršeno mjesto za nezaboravni provod, vrijeme je da krenete u potragu za najefektnijom kombinacijom u kojoj ćete se osjećati dobro i izgledati odlično. Kako preskočiti impulzivan shopping, ali još uvijek pronaći cool party look za doček nove godine? Jednostavne, ali i efektne, s dozom glamura, ali i ležernosti, kombinacije popularnih modnih trendseterica otkrivaju odlične outfit ideje za sve novogodišnje tulume čija su zvijezda omiljene traperice.

Kako najudobniji par traperica transformirati u najefektniji party look?

Sve što će vam trebati je party top ili bluza koji će udahnuti dozu glamura, sjaja i elegancije u jednostavnu kombinaciju. Među favoritima modnih znalaca istaknuli su se topovi od svile, modeli ukrašeni sjajnim perlicama, bluze od raskošnog organdija te pletivo u svojem najfinijem izdanju.

Nakon što se omiljeni par traperica spojili s najraskošnijim topom koji već imate u svojoj garderobi ili koji ćete pronaći na velikom zimskom sniženju. sve što će vam trebati su sandale, cipele ili čizme s potpeticom u kojima možete plesati cijelu noć i nekoliko decentnih komada nakita. Kako biste dodatno začinili najjednostavniji party look, dodajte mu crveni ruž, sjaj glittera ili efektnu liniju crnog ili metalik tuša.

KOJU ĆETE KOMBINACIJU VI IZABRATI?

Dozu inspiracije pronađite u nastavku i u novu 2020. godinu zakoračite sa stilom – u najudobnijoj i najefektnijoj party kombinaciji.

Foto: Instagram

 

Crveno rublje za novogodišnju noć i ostala vjerovanja

Što odjenuti za doček Nove godine?

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.