Prvi pogled na Giambattista Valli x H&M kolekciju

Predstavljamo Giambattista Valli x H&M potpuni lookbook sa ženskom i muškom kolekcijom. Lookbook je snimio Kyle Weeks u rodnom gradu Giambattista Vallia, Rimu, dok je za styling odgovorna Giovanna Battaglia Engelbert. Dinamična postava uključuje modele poput Oslo Grace, Leslye Houenou, Mara Kasanpawiro, Kohei Takabatake, Luka Isaac i Tom Rey.

H&M poziva sve ljubitelje mode da potraže Giambattista Valli x H&M kolekciju u trgovinama i online od 07. studenog 2019. kada će biti lansirana širom svijeta.

Nova dizajnerska suradnja Giambattista Valli x H&M donosi razigranu mušku i žensku kolekciju koja će, ni ne sumnjamo, donijeti živost na gradske ulice. ‘Presretni smo što možemo surađivati s dizajnerom kao što je Giambattista Valli. On je neupitni gospodar visoke mode, s posebno istaknutim darom za nezaboravne siluete. Prilika za približavanje njegovog prepoznatljivog stila našim kupcima pravo je ostvarenje sna’. Izjavila je to prilikom najavljivanja ove kolekcije kreativna savjetnica H&M-a Ann-Sofie Johansson.

 

“Uzbuđen sam zbog kolekcije. H&M mi pruža priliku da široj publici predstavim svoju viziju stila i proslave ljepote. Cilj je da svoju ljubav prema ljepoti podijelim s drugima i budem dio „sretnih trenutaka” svih ljudi. I da stvaram ljubavne priče u cijelom svijetu”, izjavio je Giambattista Valli.

Rođen i odrastao u Rimu, Giambattista Valli je svoju liniju pokrenuo u Parizu 2005. Njegov svijet sada obuhvaća konfekciju, visoku modu i modne dodatke. Suradnja s H&M-om je prva ovog tipa za Vallija i ujedno njegov prvi iskorak u svijet muške mode.

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.