Nova, limitirana kolekcija Borboleta leptira

Borboleta nam je i ove jeseni pripremila nešto posebno. Čarobna limitirana kolekcija prepoznatljivog zaštitnog znaka Borboleta nakita, leptira, na lančiću i narukvicama ručno su rađeni od poludragog kamenja i srebra, pozlaćeni roza i žutim zlatom.


Ova prelijepa edicija nosi naziv ‘Lueur’, koja nas, kako i sama riječ kaže, obasjava svjetlošću. A svaki kamenčić, utkan u srebrni fasung leptira, ima posebno značenje.


Najpoznatiji domaći brend nakita, Borboleta od ove je jeseni pokrenuo seriju limitiranih edicija svojih leptira, koje će izlaziti jednom godišnje. Svaki će put biti posebni i drugačiji od ostatka kolekcije. Također će se nalaziti u prodaji samo godinu dana, do izlaska sljedeće limitirane linije.


Osim neodoljive ‘Lueur’ kolekcije, iz Borboleta radionice stiže nam  i nova Božićna kolekcija nakita, koja osvaja na prvu! Već svima dobro poznate Borboleta narukvice na svilenom koncu, ali s novim motivima i omiljenim logo leptirićima. Tu su i ‘cuff’ naušnice te novi modeli prstenja i lančića koji će oduševiti sve poklonike ovog nakita.


Ne propustite uhvatiti svoj primjerak u mnogobrojnim Borboleta trgovinama diljem zemlje ili putem online trgovine www.borboleta.co. Borboletina misao vodilja je kako su upravo sretne žene i djevojke one – najljepše. A Borboleta će zasigurno uvijek izmamiti osmijeh na svako lice.


Fotografija: Stanislav Kostić

Model: Vendi V, Talia Model

Make up: Matea Čuljak

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.