Modni trendovi za nadolazeću jesen

Svaka nova sezona donosi nove trendove. I dok će se neki trendovi iskristalizirati na uličnoj pisti tek nakon početka sezone, modna pista već je istaknula neke nove trendove koji će vladati ove jeseni.

Od romantičnih kreacija do komada inspiriranih muškim ormarom, i nadolazeća sezona donosi raznolikost krojeva i silueta, boja i uzoraka. Osim novih i neočekivanih komada, stari jesenski klasici vraćaju unutar jesenskih kolekcije. Ipak, nova sezona donosi im trendi pomak i novi izgled unutar zanimljivih dekonstrukcija njihovih poznatih linija.

Uz klasične krojeve s novim detaljima, igrom linija i materijala stvoreni su sasvim novi komadi. Umjetnost je još jednom poslužila kao inspiracija mnogim dizajnerima, baš kao što su se zelena boja i sjaj metalik nijansa te meko pletivo i koža istaknuli kao omiljeni odabiri boja i materijala.

Modni trendovi koje ćemo obožavati ove jeseni

U zagasite tonove, jesen će unijeti i dašak svježine u jarkim i pastelnim nijansama među kojima se zasigurno ističe zelena boja. Nakon igre jednostavnih linija unutar prugastog uzorka u toploj sezoni, jesen će igru linija nastaviti unutar jednako svestranih kariranih i životinjskih uzorka. Lanene haljine zamijenit će modeli od satena i baršuna s detaljima od čipke koja će odlično izgledati spojena s pletivom i grubim teksturama jesenskih materijala. Jesenski modni trendovi istaknuli su i nekoliko modnih dodataka među kojima će kao najveći trend istaknuo onaj najmanji – mini torbe.

Sedam trendova koje su najavile modne revije velikih modnih kuća, ali i prve kolekcije high street brendova donosimo u nastavku.

NIJANSE ZELENE

PLETIVO

Asimetrija

Umjetnost u ormaru

Modni klasici s pomakom

Visoki sjaj, metalc boj

Mini torbe

 

Foto: journal.hr

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.