Modni razlog za veselje Dijane Viljevac

U jeku negativnih vijesti iz cijeloga svijeta stiže nam kolekcija Diane Viljevac koja će unijeti boje u sive trenutke i podsjetiti nas na bezbrižno vrijeme koje se čini tako davno, a zapravo nam je nadohvat ruke.

Nova kolekcija jesen/zima 2020. hommage je hrabrim ženama. Onima koje su ostale pozitivne, koje se nisu prepustile, niti razmišljale o odustajanju. One su najveća inspiracija dizajnerici čarobnih kreacija za sve prigode.


Kriza kao motivacija za napredak

Uobičajena razmišljanja o izradi novih haljina prekinuta su još početkom godine kada su omiljene prigode i slavlja stavljena na čekanje. No, za omiljenu dizajnericu svih obožavateljica elegancije to je stvorilo samo dodatnu motivaciju za napredak. „Smatram da smo ove godine svi stavljeni na test, a ja sam odlučila dokazati da nas socijalna distanca može samo zbližiti. Ova kolekcija je zbroj svih strahova, želja, nadanja i neizvjesnosti koje smo, vjerujem, osjećali svi. Izašla je u obliku sjete na sve što smo u prošlosti imali i mogli imati. Sada nam dopušta da se više nego ikad veselimo budućnosti jednom kada se stvari vrate na normalu na koju smo navikli.“

Razmišljanja o odmicanju od već poznate estetike nije bilo. Kolekcija nudi elegantne haljine za svečane prigode koje se mogu izraditi u više boja. Tu su i klasični komadi iskoristivi za više događaja. Igra je to materijalima kroz lepršave svilene modele i nosive haljine od viskoze, ali i nova linija kaputa na koje je dizajnerica posebno ponosna.

Asimetrija, volani, otkrivena ramena…

Vješto igranje poznatim elementima poput asimetrije, lepršavih volana i omiljenih elegantnih silueta otkrivenih ramena, kombinirani su uvođenjem suptilnih noviteta u konstruiranju. Time je postignuta najatraktivnija kolekcija dosad. A sve vođeno mišlju da brand Viljevac i dalje ostane na vrhuncu izrade modela za sve dobne skupine i sve oblike tijela.

Kako je trenutno gotovo nemoguće definirati sezonski trend, svaki je komad iz kolekcije osmišljen tako da trend osmislite sami. „Nikada se nisam slijepo držala aktualnih trendova jer su žene najljepše kada njihov outfit odiše dozom individualizma. I najelegantnija duga haljina iz ove kolekcije može promijeniti zacrtani izgled upotrebom modnih dodataka. Svaki model nudi mogućnost za eksperimentiranje. A točka na „i“ su kaputi koji harmonijom boja i oblika postižu autentični izgled bez obzira s čime ih kombinirate.“


Dizajnerica koja sluša želje svojih klijentica

Nakon više od 10 godina na modnoj sceni, Diana Viljevac nametnula se kao dizajnerica koja prati i sluša želje svojih klijentica. Tako će svaki model iz ove kolekcije moći biti prilagođen želji svake žene. I to kroz odabir boja, igranja dužinom ili kompletnom izradom po mjeri. Osim savršenog izgleda, svaka haljina ponudit će tako osjećaj slobode i nesputanosti.

Veliko uzbuđenje zbog kolekcije, jedinstvene u svojoj hrabrosti, dizajnerica objašnjava kroničnom žudnjom za lijepim vijestima svima kojima je ova godina teža no ikad. Prepoznatljiv potpis elegancije i na običnoj crnoj haljini, već nas na prvi pogledodmiče od stvarnosti. Budi nam želju da ne odustanemo od svojih planova i snova. „Pokažimo da se ne bojimo i da vjerujemo da nas čeka još mnogo lijepih stvari.“ Savjet je ovo dizajnerice čija se nova kolekcija može pogledati u najšarmantnijoj zagrebačkoj ulici, Dežmanovoj 4, i na službenoj web stranici www.dianaviljevac.com.

Sjetni i romantični tonovi besprijekorno su preneseni kroz objektiv Karmen Poznić. U ulozi modela našla se Anamarija Crnoja. Za savršene frizure pobrinula se Lidija Štokić iz salona Hairvetica, a za make up je zaslužna Andrea Bošković.

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.