Made in Croatia torbe za ljeto

Torbe su vječni must have kad su u pitanju modni dodaci. Za posao, za grad, za šetnju, za plažu ili za večernji izlazak, uvijek nam treba torba. Ono što se mijenja kada su torbe u pitanju je izbor materijala, ovisno o godišnjem dobu.

Kako bismo torbu što bolje uklopile u svoj ljetni look, za oko su nam zapele zanimljive hand made torbice hrvatskih dizajnerica. Riječ je o mladim kreativkama koje smo zapazili na društvenim mrežama, a istakle su se primamljivim dizajnom, idejama i kombinacijama materijala.

 

Nježne nijanse i prirodni materijali

Ručno izrađene torbice napravljene su od laganih i prirodnih materijala i to u najpopularnijim nijansama sezone – nude i zemljanima. Torbice su ukrašene s volančićima, mašnama i biserima. Funkcionalne i nosive, ali i posebne i unikatne.

 

Torbice, ruksaci, cekeri…

Ruksaci i torbe heklani recikliranom pamučnom trakom i špagom, cekeri ukrašeni jutom i perlicama, neodoljive heklane ukras-školjke koje će prizvati dašak mora i ljeta u vaš dom…

 

Vjerujemo da ćete među ovim krasoticama pronaći nešto za sebe, osvježiti svoju ljetnu garderobu unikatnim modnim dodatkom i s ponosom prošetati hrvatski dizajn.

Uživajte u kolekcijama koje su ove godine posebno inspirirane mirisima i bojama ljeta.

Nohaa
Nohaa

 

Nohaa 

 

Nohaa

 

 

 

A’marie kolekcija proljeće/ljeto 2020: Wake up Beauty, It’s Spring!

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.