Kako omiljene modne komade nositi na različite načine

Modno pitanje koje se uvijek nalazi unutar naše garderobe je kako omiljene odjevne komade i modne dodatke pretvoriti u različite kombinacije koje će odgovoriti na različite prilike? U potrazi za novom dozom modne inspiracije na početku godine, zavirili smo u ormare Mango djevojaka. A u njima uvijek pronalazimo ne samo odlične odjevne kombinacije, već i male modne trikove koji se nalaze iza njihovog besprijekornog stila. Najbolji modni trik za početak nove godine otkrile su nam blizanke Cecilie i Amalie Moosgaard Nielsen.

MALI MODNI TRIK IZ GARDEROBE COOL MODELA

Cecilie i Amalie su modeli iz Danske. One, sasvim očekivano, njeguju prepoznatljivi skandinavski modni stil koji jednostavnost minimalizma spaja s efektnim modnim dodacima i neočekivanim detaljima. Jedan od njihovih omiljenih brendova je popularni španjolski high street brend Mango čije su ambasadorice. Za Mango su snimile kratki Instagram video u kojem su pokazale kako najpopularnije modele sezone nositi na različite načine.

U svakom se ormaru krije nekoliko odjevnih komada koje volimo više od ostalih. Njih nosimo češće od ostalih, nerijetko u vrlo sličnim kombinacijama. Kako bismo izbjegli onaj osjećaj da uvijek nosimo iste stvari i kako bismo izvukli maksimum iz svojih modnih favorite, Cecilie i Amalie otkrile su nam kako ih nositi na potpuno različite načine.

Kao modne favorite savršene za početak godine, ali i za efektne modne transformacije Cecilie i Amalie izdvojile su tri kompleta koji se nalaze u većini ormara. Tu su komplet od finog pletiva, trenirka u neutralnoj boji i koordinirani set košulje i hlača u efektnom uzorku. Ovi su komadi dovoljno udobni da ih nosite kod kuće, ali i dovoljno efektni da ih nosite i izvan nje. Cecile i Amalie su ove ultimativne modne favorite koje trenutno svi obožavamo i nosimo transformirale u nekoliko različitih kombinacija. U samo nekoliko minuta, uz pomoć nekoliko modnih dodataka i malih modnih trikova.

Sve ih otkrijte u njihovom Instagram videu u nastavku!

 

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.