‘It’ modeli hlača koje ćemo nositi ove zime

U posljednjih nekoliko godina, hlače su se vratile među favorite unutar svake modne kolekcije i garderobe kao jedan od najsvestranijih odjevnih komada kojem su novi trendovi, detalji, boje i uzorci donijele efektan izgled i suvremeni karakter.

I dok je svaka nova sezona isticala nove favorite, početak svakog novog it modela zapravo se nalazio u jednostavnim krojevima i klasičnim modelima koji su doživjeli pravu transformaciju u kombinaciji s neočekivanim detaljima, kolorističkim izborima ili pomakom u samom dizajnu.

Jednostavnost, topli materijali…

Nakon laganih hlača koje su još donedavno igrale važnu ulogu u našem ormaru, zimske kolekcije donijele su spoj omiljenih modela, toplijih materijala i najnovijih trendova – kombinacija koja će biti savršeni početak svakog zimskog looka.

Osim jednostavnosti koju unose u svakodnevne spremanje i biranje kombinacije, hlače će se još jednom istaknuti kao izbor savršen za sve prilike. Ovisno o modelu one mogu biti svakodnevni odabir za casual i poslovna događanja, ali se i lakoćom pretvoriti u večernji look uz odgovarajuće modne dodatke. Koji su najpoželjniji modeli za nadolazeću zimsku sezonu?

IT HLAČE ZA ZIMSKE DANE

Prve modne kolekcije za zimsku sezonu donijele su pregršt različitih modela hlača među kojima se jasno ističe nekoliko ključnih trendova koji će začiniti vaš zimski ormar i look. Crne traperice bit će omiljeni izbor za ležerne kombinacije, dok će cropped modeli otkriti efektne gležnjače ili visoke čizme. Za elegantni look ove ćemo zime birati hlače koje donose naglasak na struk i stvaraju laskavu siluetu te chic modele sa širokim nogavicama. Retro model koji se ove zime na velika vrata vraća među najpoželjnije modne trendove bez sumnje su trapezice.

CROPPED

Agolde
L. F. Markey
See by Chloe
Twinset

ŠIROKE NOGAVICE

Rejina Pyo
Twinset
Anine Bing
Twinset

NAGLASAK NA STRUK

Acne Studios
Paul & Joe
Rosie Assoulin
Sezane

CRNE TRAPERICE

Frame
Massimo Dutti
Pinko
Veronica Beard

TRAPEZICE

Massimo Dutti
Re/Done
Roland Mouret
Sies Marjan

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.