Bijela boja i ležerni klasici – idealna ljetna kombinacija

Sunčani dani i visoke temperature još jednom su stvorili raskošnu modnu priču unutar modnog svijeta i naših ormara. Novi modni trendovi, odjevni komadi i modni dodaci stavili su naglasak na jarke i pastelne boje, vibrantne uzorke te efektne detalje i dodatke.

Kako bi izvukli najbolje iz bijele boje i ležernih modela, kombiniramo ih! Bijela svakom looku daje dašak elegancije, a ležerni komadi dozu udobnosti.

NAJBOLJI DIO LJETNOG ORMARA

Usprkos novim trendovima i kao najbolji dodatak trendi modelima, ljetna sezona fokus je stavila i na omiljene ležerne klasike u kojima se uvijek osjećamo ugodno. Od jednostavnih haljina i prozračnih lanenih komada do bijelog T-shirta i traper šorca kao ljetnog izdanja popularnog basic klasika.

Uz ležerne klasike koji igraju ulogu savršenog početka svakodnevnih kombinacija, ljeto se ove sezone proigralo još jednim sezonskim favoritom – bijelom bojom. Osim što će se lako kombinirati sa svim bojama i uzorcima i odlično izgledati na osunčanoj puti, bijela je ljetni izbor koji donosi osvježenje unutar ormara.

SAVRŠENA LJETNA INSPIRACIJA

Kako bi izvukli najbolje iz bijele boje i ležernih modela, kombinirat ćemo ih zajedno. I dok će bijela boja svakom looku dati dašak elegancije i prozračnosti, ležerni odjevni komadi unijeti će dozu udobnosti. I, naravno, onaj cool faktor koji ih uvijek krasi.

Uz minimalističku jednostavnost bijele boje i all white kombinacija, bijela boja odlično će izgledati i kao dio raskošnih uzoraka. Baš kao i u kombinaciji s jarkim i pastelnim bojama iz ljetne kolorističke palete.

Poput bijele boje, ležerni komadi svoje će drugo lice pokazati u kombinaciji s raskošnijim i ženstvenijim modelima koja stvara efektan kontrast. Jednostavan T-shirt odlično će pristajati romantičnim suknjama. A omiljeni par laganih i ležernih hlača ili traperica u kombinaciji sa ženstvenom bluzom i sandalama s potpeticom stvorit će  savršeni večernji look.

INSTAGRAM INSPIRACIJA

Neodoljivu svestranost bijelih i ležernih odjevnih komada iz ljetnog ormaru prepoznala je i blogerica Julie Sarinana. Na njenom smo Instagram profilu @sincerelyjules i blogu pronašli bezbroj odličnih kombinacija, savršenih outfit inspiracija za nadolazeće dane. Od male bijele haljine u dnevnom i večernjem izdanju do šarmantnih kompleta i ultimativne kombinacije bijele boje i plavog trapera…

 

 

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.