7 savršenih bijelih košulja u proljetnom izdanju

Iz godine u godinu, njihova popularnost je sve veća, a usprkos novim i uzbudljivim trendovima i modelima koje donosi svaka nova modna sezona, oni se uvijek iznova ističu kao baza svake garderobe i savršeni početak svake kombinacije. Modni klasici dio su modnog svijeta i naših ormara koji nikad ne izlazi iz mode, već postaje sve bolji. Tajna njihove vječne privlačnosti i popularnosti krije se kombinacija jednostavnih linija i neutralnih boja – spoj koji im daje svestrani karakter i prilagodljivost svakom ormaru i stilu.

Jedan od najpopularnijih modnih klasika koji se unutar naše garderobe zadržava tijekom cijele godine, a koji će se s prvim proljetnim danima ponovno naći u njezinom središtu je bijela košulja.

 

MODNI KLASIK BEZ KOJEG NE MOŽEMO ZAMISLITI SVOJ ORMAR

Kao jedan je od najboljih odjevnih komada koji možete dodati u svoju garderobu, bijela košulja se desetljećima ističe kao modni favorit unutar kako ženske, tako i muške garderobe. Jednostavnost i svestranost klasičnih modela bijele košulje u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija bez obzira u kojoj se sezoni nalazili. O najhladnijih zimskih dana kada će provirivati ispod oversized pletiva do ljetnih tjedana kada ćemo ju nositi u kombinaciji s prozračnim suknjama, traper šorcom ili prebaciti preko kupaćeg kostima.

Klasični modeli s trendi pomakom svoje mjesto pronašli su i u proljetnoj sezoni u kojoj će, možda više no u bilo kojoj drugoj sezoni, odigrati ulogu jednog od ključnih odjevnih komada.

 

NOVI PROLJETNI TRENDOVI

Novu sezonu dizajneri su najavili i novim modelima bijele košulje. Njezina jednostavnost još jednom im je dala prostor za igru, a rezultat su različite interpretacije tog omiljenog klasika.

U najnovijim proljetnim kolekcijama bijela košulja osvanula je u romantičnom ruhu kojeg krase raskošni obrubi od čipke, ali i u vrlo suvremenoj interpretaciji koja elegantnoj bijeloj košulji donosi gotovo androgini izgled. Ipak, kao oni najpopularniji istaknut će se modeli s tek decentnim odmakom od onog najklasičnijeg izdanja – u oversized kroju, kontrastom porubu, dodanim volumenom u rukavima ili sjajnim gumbima.

BIJELA KOŠULJA U 7 SAVRŠENIH MODELA

7 savršenih bijelih košulja, istovremeno klasičnih i modernih, u kojima se krije bezbroj proljetnih kombinacija, izdvojili smo u nastavku.

Reserved
H&M
Mango
Arket
Massimo Dutti
Denimist
Nili Lotan

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.