LOKOMOTIVA modnom revijom proslavila 10 godina stvaranja

View Gallery 45 Photos

Modna marka Lokomotiva sjajnom je revijom i retrospektivnom izložbom u zagrebačkom klubu Peti kupe proslavila 10 godina stvaranja. Lana Puljić, dizajnerica branda, na proslavi je prikazala svu različitost i eklektičnost Lokomotive. Izložba je prikazala najvažnije trenutke desetogodišnjeg stvaranja i Lokomotivine prepoznatljive komade. A hommage revija odala je počast različitim smjerovima dizajna koje Lokomotiva implementira i pritom na novi nivo podigla reinterpretirane bezvremenske komade.

Proslava desete obljetnice privukla je brojne ljubiteljice i ljubitelje Lokomotivine estetike. Među okupljenima bili su: Mia Kovačić, Ida Prester, Lidija Lešić, Karla Zelić, Nina Mia Čikeš, Saša Joka, Boris Banović, modni duo Twins – Damir Begović i Domagoj Štimac i mnogi drugi.

Modna revija na pistu je iznijela strast koju Lana Puljić od samih početaka brenda unosi u Lokomotivu.


Lokomotivino putovanje

Prije revije posjetitelji su uživali u modnom putovanju kroz vrijeme: projekciji najvažnijih trenutaka Lokomotive, kao i u šetnji kroz izložbeni prostor s kultnim komadima. Među ostalim, prikazana je i Lokomotivina kolekcija na Tjednu mode u Milanu te glumica Tihana Lazović u Lokomotivinom stylingu na filmskom festivalu u Veneciji. A on je, prema ocjeni Voguea, bio jedan od najboljih.

Prikazane su i neke od Lokomotivinih suradnji, poput bomber jakne koju je Lokomotiva kreirala s Jägermeisterom, nakita za Lokomotivinu kolekciju koju je dizajnirala s Majom Miletić i pregače za slastičarnicu Neka jedu kolače.


Lokomotiva – spoj nespojivog, uz dozu romantike

Modna revija je na pistu iznijela strast koju Lana od samih početaka brenda unosi u Lokomotivu. Ovaj svojevrsni hommage desetljeću stvaranja prikazao je različite smjerove dizajna koje je Lokomotiva implementirala kroz vrijeme. Kolekcija je spoj naoko nespojive estetike i senzibiliteta. Bezvremenska, istovremeno moderna i ekstravagantna. Kroz reviju su provučene sve Lanine inspiracije. A svaki komad u sebi sadrži neki prepoznatljivi Lokomotivin element i svaki je nosiv, a opet ekstravagantan.

Styling kose na reviji potpisuju Mijo Majhen i Keune, a šminku Kristina Hošnjak za AOMA – Academy Of Makeup Art. Ukrasi za kosu rezultat su suradnje Mije Majhena i studija Mammii. Izrađeni su ekskluzivno za Lokomotivu te prate izričaj cijele dizajneričine vizije.

Moj glavni pokretač u životu je strast. Upravo sam to željela pokazati i provući kroz večerašnje događanje. Lokomotiva je brand koji u isto vrijeme može biti i romantičan i luksuzan, a opet pomalo dark. To je ono što je čini posebnom. Nije li tako i s nama ljudima? Svi smo mi spoj svega nespojivoga, baš poput Lokomotive. U tome se krije bezvremenska ljepota i posebnost kako modne marke, tako i žene koja je nosi”, izjavila je Lana Puljić, dizajnerica i vlasnica brenda Lokomotiva.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads