Little Italy – romantična Venecija kao inspiracija u novoj kolekciji nakita Lana & Love

Nova kolekcija nakita domaćeg brenda Lana & Love u gradu mostova, u Veneciji, donosi nove vizuale za novu, treću kolekciju nakita pod nazivom „Little Italy“. Ručno izrađena kolekcija koja slavi ljubav producira jednostavan, prozračan i vrlo primjetan nakit.

Bajkovita Venecija

Nakon nedavnog otvaranja dućana u centru Zagreba, jedan od omiljenih brendova Hrvatica predstavio je svoju novu kolekciju za koju je kampanju snimio u bajkovitoj Veneciji.

Priču ovog jedinstvenog nakita dočarale su nam omiljene trendseterice Lešić Lidija i Rumora Rita – djevojke koje su vjerne obožavateljice ovog brenda od samih početaka te zaštitna lica.

Upravo Venecija je bila idealan izbor za snimanje nove kampanje jer predstavlja ono što je i glavni fokus nove kolekcije – klasični, bojama razigrani i romantični komadi koji će vas na prvu ostaviti bez daha – baš kao i sama Venecija.

Minimalizam kao prepoznatljivost brenda

“Kada sam radila novu kolekciju željela sam zadržati minimalizam po kojem je brend poznat no i predstaviti neke nove modele koji će biti statement komadi, a da se pritom ne gubi ta jednostavnost nošenja koja je utkana u samu srž brenda”, izjavila je dizajnerica nakita Lana Klipa.

Kao i uvijek do sada svaki komad nakita je ručno rađen te se iznimna pažnja pridodaje samoj izradi i kvaliteti. Nova kolekcija nudi bisere i poludrago kamenje po kojima je brend poznat od samih pocetaka, a novost su detalji dodatno ukraseni tehnikom emajliranja.

Fotografije – Senja Vild i Franjo Matković

Modeli – Lidija Lešić i Rumora Rita

Šminka – Marko Tolić/Bela Make Up

Manikura – Manos by Ivana

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.