Juraj Zigman uz Bebe Rexhu na reviji Victoria’s Secret

Publiku najspektakularnijeg modnog showa na svijetu ove je godine zabavljati pjevačica Bebe Rexha u kreaciji poznatog hrvatskog dizajnera, kojeg uskoro očekuje i vlastita velika modna revija

Juraj Zigman do sada je odjenuo zvijezde kao što su Nicki Minaj, Fergie i članice grupe Little Mix.

Nema kraja modnim uspjesima Juraja Zigmana. Zaključit će ovo mnogi nakon vijesti da je Zigmanov dizajn osvanuo na reviji Victoria’s Secret. Zaslužna za to je američka pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha, sve poznatije ime svjetske glazbene scene. Ona je tijekom nastupa Anđelica izvodila svoje hitove odjevena u kreaciju koji je hrvatski dizajner kreirao posebno za nju. A ovo i nije prva suradnja Bebe Rexhe i Zigmana. Uz nju, on je do sada odjenuo i zvijezde kao što su Nicki Minaj, Fergie i članice grupe Little Mix.

„Iznimno sam ponosan na dosadašnje projekte. U njih je uloženo puno rada, truda i želje da rezultati budu ne samo oku ugodni, nego i da potaknu pozitivnu energiju i inspiriraju na što bolji show. Kada podvučem crtu, sretan sam što mogu reći da je ova godina bila iznimno uspješna. Uskoro nas očekuje i dugo planirana samostalna revija u Rijeci. Nadam da ć pe se njoj na najbolji način sumirati sve što smo do sada postigli.“ – poručio je Juraj Zigman.

Najavljena revija održat će se 10. prosinca u Guvernerovoj palači u Rijeci.

 

Foto: Instagram

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.