Fashion Gala Dinner: jesen u boji Maclure

Jedna mirna primorska oaza na jednu je večer postala centar mode na malo drugačiji način: restoran se pretvorio u modnu pistu kojom nisu šetale profesionalne manekenke već Puležanke koje i inače rado nose haljine s potpisom Showrooma Antonela. Organizirana i spretna modna dizajnerica, Antonela Gregorović ovoga se puta pokazala i kao odličan event menager pripremajući svoj prvi edukativni modno-gastro događaj “Fashion Gala Dinner”.

Za početak, Antonela je na jednom mjestu okupila stotinjak žena, zaljubljenica u modu i ležerno druženje. Svaki je detalj bio posebno isplaniran, počevši od temeljnje boje koja je ovaj put bila zelena. Zelena je boja prirode pa je naglasak cijelog eventa bio u jednostavnosti i prirodnosti. Za edukativni dio večeri pobrinule su se Antoneline bliske suradnice, poznate pulske poduzetnice,koje su prezentirale svoj rad i nagradile sretne posjetiteljice vrijednim nagradama. Restoran domaćin pripremio je posebnu večeru inspiriranu zelenom bojom. Ipak, moda je bila kruna ove večeri.

Moda je način života

Da Antonela živi modu dokazala je i svojim novim kreacijama. Uvijek originalna i posebna, do u detalja predana svakom šavu, oživila je boje jeseni koje je vežu za naš kraj i pretvorila ih u lepršave, nosive kreacije, a kolekciju je nazvala “Maclura”. Haljine su zaista za svačiji ukus i za svaku prigodu. Ženstvenost i elegancija na prvom su mjestu: volani, zebra uzorci, prorezi koji ističu taman onoliko koliko treba…

Posebna želja Antoneline modne večeri bila je da gošće nose njezine kreacije. Jednostavnost se isplatila i cijela je priča u potpunosti zaokružena. Antonela je modu približila svima nama i u jednoj večeri pokazala kao se možemo družiti, uživati u finoj hrani, educirati se i prošetati u novoj kolekciji.

Zašto Maclura?

Razigrana Antonelina kolekcija sastoji se od lepršavih cvjetnih uzoraka s nježnim volanima, zatim od kiwi zelenih preko tamno zelenih do maslinastozelenih svečanijih i svakodnevnih haljinja, a sve je zaokruženo tamno crvenim te crnim pliš i svjetlucavim haljinama za svečanije, posebne prilike. Zelena je svakako bila kraljica večeri, a kolekcija zato nosi poseban naziv – Maclura.

“Maclura je biljka koja ima plodove kiwi zelene boje i specifična je jer raste u mom vrtu i porijeklom je iz Sjeverne Amerike. Smatra se jednom od najčvršćih biljaka, duplo čvršćom od hrasta i nekad se koristila za izradu luka i strijele. Ti su plodovi godinama u našem vrtu, ali kako smo brali masline moja nećakinja je opet otkrila te plodove te smo krenuli istraživati. Zanimljivo mi je jer se to smatra ljetnom bojom, a cijeli studeni je u toj boji, dunje, kiwi, masline i maclura, pa je ona postala zaštitni znak kolekcije.”, objasnila je Antonela.

Jesen je obično u znaku toplih boja, a ovom je kolekcijom Antonela pokazala da jesen može biti itekako odvažna, vedra i drugačija. Kvalitetom svojih kreacija, prepoznatljivim motivima i predanim radom još je jednom opravdala svoje mjesto u svijetu mode.

Foto: Iva Kuzmanović, Giordano Cellich

 

 

Antonela Gregorović: 10 godina ljubavi

Andrea Pavlović

glavna urednica

WordPress Ads