Answear priredio rođendansko slavlje za pamćenje

Online modna trgovina Answear proslavila je svoj prvi rođendan poslovanja u Hrvatskoj glamuroznim partyjem u zagrebačkom restoranu Takenoko. Sjajna proslava okupila je brojne poznate uzvanike koji su uživali u dobroj atmosferi. Među njima našli su se Teuta Mesaroš, Rita Rumora, Mia Matić, Nataša Janjić, Arija Rizvić, Tina Walme, Marko Petrić i mnogi drugi.

Za predivan ambijent i maštovito uređenje prostora pobrinuo se naš poznati dizajner interijera i florist Saša Šekoranja. Njegove cvjetne instalacije bile su prava mala umjetnička djela. Poseban sjaj uzbudljivoj večeri dale su i poznate influencerice Ema Luketin, Rita Rumora, Mia Matić, Teuta Mesaroš i Lada Mitrašinović. Sve su one nosile pomno birane statement komade s webshopa Answear.hr.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke iz najnovijih kolekcija za žene, muškarce i djecu.


Answear – najbolji odgovor na modna pitanja

Popularni europski brend Answear je, osim u Hrvatskoj, prisutan u još 10 zemalja. Poseban je po svojoj ponudi renomiranih modnih marki, brzoj dostavi unutar 48 sati, besplatnom povratu, ekološkoj svijesti i odgovornom poslovanju. Ova online modna trgovina ima i svoj vlastiti brend Answear.Lab, koji se od održivih i ekoloških materijala proizvodi u Europi.

Answear u svojoj ponudi nudi odjeću, obuću i modne dodatke iz najnovijih kolekcija za žene, muškarce i djecu. Tu je više od 200.000 proizvoda i više od 500 poznatih svjetskih marki. Među njima su Diesel, Guess, Tommy Hilfiger, Valentino, DKNY, Moschino, Kenzo, Burberry, Inuikii i mnogi drugi.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.