Anja Stehlik: Srce i modu treba dijeliti s ljudima koje volite

Anja Stehlik, modna dizajnerica iz Pule i kreatorica brendova Stehlik by Anja Stehlik i O’dijelo, svake sezone oduševljava novim modnim idejama i podiže modnu ljestvicu. Ove zime donosi priču o dijeljenu jednog odjevnog predmeta, točnije priču o sheranju blazera. Zašto blazeri iz muškog ormara ne bi mogli povrmeno krasiti modni look njihovih boljih polovica? Znate li kako dobro muški blazeri stoje ženama? Ako još uvijek sumnjate donosimo, vam priču istarskog brenda O’dijelo.

PERSONALIZIRANA PRIČA

Istarski brend O´dijelo  ove sezone slavi priču o kozmopolitima te prikazuje brend na malo drugačiji način s personaliziranom pričom za muškarce, jedinstvenim #city projektom  unutar odijela te unisex blazerima za muškarce i žene.

Svaki blazer kreira se na način da prikaže  jedinstvenu priču na podstavi  koja ga veže za klijenta  i donosi nam priču o gradovima, putovanjima kojima smo oduševljeni, a s kojima dijelimo emociju i povezanost.

Sva odijela su Tailor made krojena i šivana u Istri dok se na hi-tech materijale, koji zadržavaju temperaturu tijela, tiska personalizirana podstava. Odijela tako postaju second skin koji ne sputavaju pokrete.

NOVI STILOVI, NOVE KOMBINACIJE

Promjene su osim novog izgleda odijelu otvorile vrata prema novim garderobama, stilovima i kombinacijama i transformirale ga iz klasičnog poslovnog komada u statement kombinaciju omiljenu u uličnoj modi.

Muškarac brenda O´dijelo ove sezone nosi zemljane tonove zelene, smeđe, karirane, tamno plave te si dopušta stiliziranje u casual i poslovnim kombinacijama. Spojeno s košuljom  i tenisicama ili ravnim cipelama odijelo je dobilo svoje ležerno lice i savršeni poslovni look.

UNISEX BLAZERI NOVE GENERACIJE

Odijelo je prešlo granice neutralnog i otišlo korak dalje u svojoj modnoj revoluciji unutar ženskog ormara. Nove generacije blazera odlično izgledaju u slim fit formi na muškarcima te u oversized stilu na ženama. Stoga je i razvijena ideja o kreiranju unisex blazera koji ćete sherati sa svojom dragom polovicom.

“Željela sam kreirati priču o sheranju blazera iz muškog ormara te predstaviti da muški blazeri nove generacije, uz stiliziranje, odlično izgledaju na ženama.
Mislim da žene mogu puno toga nositi iz muškog ormara, a blazer je zaista favorit među klasicima koji je po meni najupečatljiviji. Stiliziran sa remenjem da naglasi struk ili pušten da slobodno pada u oversized look daje upravo taj seksipil i strogoću u odijevanju.
Srce i modu treba dijeliti s ljudima koje volite”, zaključuje dizajnerica Anja Stehlik.

Odijela se mogu pogledati i naručiti na Instagram profilu https://www.instagram.com/odijelo/ te u O’dijelo studiju u Puli i webshopu www.anjastehlik.com

 

 

Photo: Ivana Tomić
Model : Gjoni Bučaj / Anja Stehlik

Mua: Make up by Bigz

Accessories : Pula City mall

Shoes: Mojo shoes
Hair: Marinela Marleku / Hair beauty Gea

 

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.