A’marie kolekcija proljeće/ljeto 2020: Wake up Beauty, It’s Spring!

Nježna, romantična i puna sjajnih ideja, poput pravog proljetnog jutra. Stvorena sa svrhom da traje i s fokusom na lokalno. Nova A’marie kolekcija za proljeće/ljeto 2020. poziva na modnu osviještenost i naglasak stavlja na bezvremenske komade koji traju duže od jedne sezone…

‘Kada kreirate imajući na umu prave vrijednosti i kada se s pažnjom i poštovanjem odnosite prema ljudima i njihovoj tradiciji, unoseći pritom u svaku kreaciju veliki trud, jednostavno stvorite ljepotu.’ – izjavila je Anamarija Brkić.

Proljetna A’marie djevojka samouvjereno spaja nježno i statement. Majstorica je besprijekorne elegancije. Vrckava je ljubiteljica djevojačke zaigranosti i zavodljiva romantičarka koja svakim svojim outfitom pokazuje koliko je individualna i posebna. Ona brine o prirodi i pažljivo bira ekološke tkanine. Promišljeno investira u kreacije koje su nosive u svim prilikama i koje ne robuju trendovima već slave slow fashion pokret i unikatan stil. Njezine odjevne kombinacije u sebi nose dozu eklektizma. No, istovremeno očaravaju svojom finoćom i ženstvenošću koja dolazi do izražaja u svakoj kreaciji.


Vegan koža i statement modeli

Dizajnerica u novoj kolekciji akcent stavlja na vegan kožu te na brojne statement modele koji će postati miljenici svake modne individualke. Kreirani da zaokruže odjevnu kombinaciju – vrhunski krojeni baloneri, jakne, hlače, suknje, kombinezoni i haljine od mekane kože ključni su komadi sezone. Baloneri u zelenoj, crnoj i boji pijeska vaš su proljetni saveznik, komad koji ćete prebaciti za jutarnju šetnju, odlazak na posao, popodnevno trčkaranje gradom, ali i u večernjim prigodama preko vaše omiljene haljine.

Culottes hlače osvajaju mogućnošću kombinacija. Od onih s bijelim T-shirticama i tenisicama, preko igre s pamučnim čipkanim košuljama pa sve do slojevitih stylinga s ručno izvezenim vestama. Haljine su čarobne i jednostavno stvorene da istaknu ono najbolje na vama. Moćne i zavodljive, postaju vaš omiljeni komad za svečane prilike. Kao i uvijek, u A’marie kolekciji očekuju vas i nježne, romantične bluze pune ljupkih detalja, u zanimljivim materijalima, uzorcima i krojevima.

S posebnom pažnjom osmišljene su ručno vezene i ukrašavane pamučne veste, lako kombiniranih boja i šarmantnih vezova. Svaka kreacija dolazi s posebnom pričom. U sebi nose lokalnu tradiciju, znanje i kvalitetu, a svrha joj je da na magičan način zaokruži individualan styling.

 

Modni dodaci

Remenje je rađeno u nekoliko manjih tradicionalnih faktura. A fantastične torbe od ekološke vune rezultat su suradnje brenda Wool Fabrique by Maya Bekto i A’marie. Svaka torba je zbog načina proizvodnje ručno izrađena. Samim tim je i unikat koji ponosno njeguje tradiciju umijeća tkanja. Možete ih nositi u ležernim stylinzima uz bež hlače od cupre i čipkastu bluzu ili u nešto finijem izdanju uz lakiranu jaknu boje karamele i malu crnu haljinu. Ova torba izgleda sjajno u svim situacijama!

Posebna pažnja usmjerena je i na neodoljive detalje. Kožne balonere krase viskozne podstave s razigranim printevima koji se prožimaju sa ženstvenim haljinama i bluza a. Tu su i špage s kožnim detaljima. Zbog njih svaka kreacija dobiva nevjerojatno ležeran i street prizvuk, a opet ostaje elegantna i nadasve profinjena.

Bogata A’marie kolekcija pušta modnu individualku da ove tople sezone u maštovitim kreacijama pronađe svoje favorite uz koje će slaviti unikatnost. Da poput nježnog proljetnog jutra zablista s prvim zrakama sunca i svijetu pokaže zašto je tako posebna.

A’ marie: Wake up Beauty, Its Spring!’, kolekcija proljeće/ljeto 2020.

Fotograf: Senja Vild

Model: Nevena Dujmović za Colors Model Management

Produkcija snimanja: Ana Bacinger

Kosa: Venera Vorfaj za Salon Teuta

Make up: Sonja Kvesić

Lokacija snimanja: Hrvatski glazbeni zavod

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.