Odlične kombinacije za kišne dane

Spoj romantike i melankolije koju uvijek donosi kiša, ali i gunđanje koje ćemo čuti od usputnih prolaznika na ulicama, stvorile su onu pravu jesensku atmosferu koja će, osim kišobrana i šarmantne kabanice kao nezaobilaznih dodataka, tražiti i promjenu garderobe.

Savršen začin koji će oživjeti i najtmurniji kišni dan krije su u našim ormarima. Jednostavna tajna jesenskih odjevnih kombinacija koje donose kontrast tmurnim i kišnim danima krije se upravu u kontrastu – spajanju naizgled nespojivog, jarkim bojama, naglašenim teksturama i uzorcima. Ovu jednostavnu, ali efektnu formulu koju je lako ostvariti unutar svakog ormara i stila već su otkrile modne trendseterice. Njihove će nam kombinacije još jednom poslužiti kao primjer i savršena doza inspiracije.

Osim jednog upečatljivog komada obojenog jarkom bojom ili ukrašenog trendi uzorkom, poigrajte se spajanjem naizgled nespojivog.


Kišni klasici

Svaki look za kišni dan započinje s onim uvijek poželjnim klasicima koji će stvoriti efektan izgled, ali i prkositi kiši. Baloner, kabanica i jesenski kaputić, gumene i kožne čizme, šešir i baker boy kapa, pletivo i koža samo su neki od favorita. Kako iz njih izvući savršenu jesensku kombinaciju i oživjeti sivilo kišnih dana?

Spojite ih s raskošnim uzorcima među kojima su se kao trendi izbor ove sezone istaknuli životinjski i floralni. Ili birajte one najraskošnije nijanse iz jesenske palete poput crvene, senf i smaragdne boje.

Osim jednog upečatljivog komada obojenog jarkom bojom ili ukrašenog trendi uzorkom, poigrajte se spajanjem naizgled nespojivog i kombinirajte više uzoraka i boja unutar jednog looka.


Različite teksture

Baš poput kombinacije različitih uzoraka i boja, kombinacija različitih tekstura oživjet će naše omiljene jesenske kombinacije. Meko pletivo spojite s kožom, traper s raskošnom brušenom kožnom ili baršunom, dok će tvid izvrsno izgledati u kombinaciji s ležernim klasicima za kišne dane poput parke. Gumene čizme su modni dodatak koji će svoje mjesto pronaći u baš svakoj kombinaciji, a za dozu elegancije posegnite za retro šeširom ili svilenom maramom i, naravno, omiljenim komadima nakita.


Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.