Novi modni dodaci Diane Viljevac

Nova kampanja dizajnerice Diane Viljevac oduševljava svježinom i originalnošću. Dizajnerica u godini u kojoj slavi 10 godina rada ne prestaje iznenađivati, pa nas je počastila opsežnom i koloristički nadmoćnom kolekcijom modnih dodataka.

Željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već savršeno nadopuniti styling. / Diana Viljevac

Torbe u dvije veličine

Kolekcija donosi novi dizajn torbi u dvije veličine, maloj i srednjoj, remenje u bojama komplimentarnima torbama, ali i haljinama koje već standardno odišu glamurom i luksuzom.

Ženama je često teško pronaći modne dodatke koji se savršeno slažu s elegantnim večernjim haljinama, a da su ujedno i iskoristivi u drugim prigodama. U ovoj kolekciji slijedila sam linije dizajna koji me oduševljava. To su pročišćenost i minimalizam koji ostavljaju dovoljno prostora za jače elemente, u ovom slučaju boje.“, kaže dizajnerica.

Modni dodaci

Kao i u prethodnim kolekcijama, dizajnerica je na prvo mjesto stavila multifunkcionalnost modnih dodataka kako bi svaki od njih mogao biti iskorišten i u dnevnim i večernjim prigodama. Podesive ručke koje se mogu i skinuti, decentno istaknut logo u zlatnoj boji i kvalitetna izrada prvo je što se primjećuje u bogatoj ponudi. A ljubiteljice mode posebno cijene prostranost srednje torbe Kate i nježne linije manje torbe Sia.

Dizajnerica napominje kako boje zastupljene u ovoj kolekciji nisu odabrane slučajno. Naime, poznata je po širokoj paleti boja u kojima izrađuje haljine te se mogućnostima takve izrade ističe na našoj modnoj sceni.

“Željela sam izraditi modne dodatke koji neće odvlačiti pozornost s osobe i odjeće koju nosi, već savršeno nadopuniti styling. Torbe i remenje dolazi u pastelnim bojama poput plave i ljubičaste koje na najbolji način razbijaju monotone outfite. Tu su i zemljani tonovi koji smiruju jače modne kombinacije.“, kaže Diana Viljevac.

U ulozi modela našla se Mia Kuleš koja je zanimljivo spojila eleganciju i eklektičnost te predstavila kolekciju u kreativnom izdanju.

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.