Nova kolekcija jesen/zima branda FILIA

Profinjena kolekcija za žene uspješno povezuje bezvremenski dizajn s tradicionalnim motivima, materijalima i načinima izrade. U novoj kolekciji modnog branda Filia, modne dizajnerice i kostimografkinje Anamarije Filipović-Srhoj, najfinije tkanine iz Italije i ručno tkana platna iz naše Posavine susreću preciznost krojenja i finoću majstorskog šivanja. Cijela se kolekcija, kao i sam brend Filia, zasniva na načelima održivosti, funkcionalnosti i visoke estetike.


Nova jesensko-zimska kolekcija slavi prirodnost i održivost, a sastoji se od pamučnih, lanenih, kožnih i svilenih odjevnih predmeta koji naglašavaju žensku siluetu i prirodnost.


Bridal je novi program koji obuhvaća vjenčanice i svečane haljine za posebne prilike, izrađene od prirodnih materijala kao što su svila, svileni taft i muslin.


U modnom editorijalu snimljenom za ovu kolekciju model je Leonarda Z. (Talia Model). Fotografije je snimila Petra Mikšik, šminku i frizuru potpisuje Mirna Čurak.


Više informacija o kolekciji može se pronaći na web stranici ili na Instagram profilu Filia gdje se ovi bezvremenski odjevni predmeti mogu i kupiti. Kolekciju je moguće isprobati i naručiti i u Filia showroomu te 14. 10. i 15. 10.2022. na eventu Sevent u Program baru u Martićevoj ulici.

Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.

WordPress Ads