KLISAB predstavio naj kapute sezone

KLISAB kaputi, fokalno mjesto svake ranije zimske kolekcije, u novoj sezoni zauzimaju front stage. Kolekcijom koju čine 12 novih modela kaputa i predimenzionirani šalovi, nagrađivani domaći dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić posvetili su se najtraženijem KLISAB produktu kojeg osobno uživaju dizajnirati. Dominantnim karakterom dizajna kaputa koji nadilazi trendovske okosnice, Kliškinić i Šabarić kreirali su novi outwear. Taj outwear lako dopunjuje i jednostavne outfite, čineći ih izuzetnima.

Novi KLISAB kaputi prepoznatljive su, stroge forme, s naglaskom na ramenima.


Prepoznatljiva forma

Novi KLISAB kaputi prepoznatljive su, stroge forme, s naglaskom na ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima. Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima. U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja. Kaputi su u kolekciji upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama. Novi KLISAB kaputi i šalovi dostupni su na www.klisab.com.


Vizuale kampanje fotografirao je Jakov Baričić. Produkciju potpisuje Nikola Beban. Ante Pažanin za Alfaparf Milano stilizirao je kosu, a Saša Joković za Estée Lauder oblikovatelj je šminke. Ana Nikačević potpisuje styling kampanje, Hana Matić je asistent produkcije, a model iz agencije Legion models.