Kako odabrati idealan grudnjak za svečanu haljinu ili vjenčanicu?

Izbor idealne svečane haljine ili vjenčanice samo je pola bitke. Idući korak je izaberati ono što ćete nositi ispod. Posljednje što želite je da vašu inspirirajuću haljinu uništi vidljiva naramenica ili grudnjak koji ne osigurava dovoljno potpore. Koji je tip grudnjaka najprimjereniji za određeni model svečane haljine ili vjenčanice? Izbor može biti jednostavan.

 

 

HIGH NECK

High-neck haljine posljednjih su godina izuzetno omiljene. Pored modernog kroja, njihova je prednost u tome što omogućuju velik izbor grudnjaka: push up, s pjenastim košaricama ili bez njih, balkonet grudnjak… što god da izaberete, nećete pogriješiti.

 

EFEKT ILUZIJE

Svečane haljine ili vjenčanice s efektom iluzije izrađene su od vrlo prozirnih ili čipkastih materijala. Dakle, kroz njih će se naramenice obavezno vidjeti. Kako to sigurno ne želite, izaberite grudnjak
bez naramenica.

S TANKIM NARAMENICAMA

Naramenice na svečanim ili vjenčanim haljinama sa „špageta“ naramenicama vrlo su tanke i profinjene, stoga ispod takvih haljina grudnjaci s naramenicama ne dolaze u obzir. Izaberite radije onaj bez naramenica ili s naramenicama na skidanje, koje ćete kasnije opet moći vratiti.

BEZ NARAMENICA

tajna je u imenu. Da vas podsjetimo da ovdje dolaze u obzir zaista SAMO grudnjaci bez naramenica.

SWEETHEART (SRCOLIK) OBLIK

Vjenčanice srcolikog oblika elegantno naglašavaju dekolte. Grudnjaci jednakog oblika ili balkonet najbolji su izbor za idealan izgled. Izaberite grudnjak s nižim izrezom, kako u dekolteu haljine ne bi bio vidljiv.

 

I ZA KRAJ – AKO NEMATE KLASIČNU SVEČANU HALJINU ILI VJENČANICU

Sve se više žena odlučuje i za najsvečanije prigode odjenuti kostim. Takav odabir odličan je za izbor rublja – možete si priuštiti zaista bilo što!

Lisca – savjeti o održavanju rublja

Foto: Lisca

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.