IZIPIZI – pariški šik Ines Heli na zagrebačkim ulicama

Njezin stil u gradu teško je ne zamijetiti. Dovoljan je jedan pogled na Ines Heli i njenu estetiku i sigurni smo da ćete je zapamtiti. Njena odjeća kao da je krojena po njoj, a kolekcija u njenom ormaru izgleda kao da je upravo dostavljena iz ormara chic Parižanki.

Možda bi nekima zvučalo pretenciozno kad kažemo da je Ines istinska ikona stila grada. No, to su najčešće epiteti kojima je obasipaju modni urednici i kritičari, novinari i stilisti.

Modni stil Parižanki vječita je inspiracija za mnoge zaljubljenike u modu, pa je tako i najpoznatija hrvatska Parižanka odabrala francuski brend IZIPIZI.

Francuski chic

Ines pored stila pazi da niti jedan detalj ne prepusti slučaju, pa tako i kada bira naočale, pomno pazi da i one odišu francuskim chicom. Njen izbor pao je na klasične IZIPIZI modele i boje koji podižu i najbasic kombinaciju, pa u konačnici outfiti izgledaju vrlo sofisticirano.


Popularni francuski brend naočala u kratkom vremenu postao je jedan od najtraženijih u Hrvatskoj. To ne treba čuditi jer se u bogatoj ponudi za svakoga može pronaći ponešto. Dizajn je jednostavan i trendi, a istovremeno su kvalitetne i cjenovno prihvatljive. Naočale su lagane i fleksibilne. Prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama.


U IZIPIZI ponudi možemo pronaći: naočale za čitanje s ili bez korekcije, naočale za zaštitu od ekrana, sunčane naočale, skijaške naočale, kao i naočale za djecu i za cijelu obitelj.

Tajna pariškog stila ne prestaje zanimati modni svijet. Ukoliko i vi želite biti barem na tragu birajte jednostavnost i spontanost. Upravo je to ključ stila koji Parižanke drže u svojim rukama.


Jedno je sigurno – za koje god IZIPIZI naočale se odlučili, ne možete pogriješiti.

Caroline de Maigret: Kako biti Parižanka u svakoj prilici

10 razloga zašto posjetiti Pariz

Simone de Beauvoir – žena ispred svog vremena

Štitnjača.hr
Štitnjača.hr

O životu sa štitnjačom. O životu bez štitnjače. O šarenim i sivim danima. I svemu između toga.