FACE YOGA by Omotouch: Vježbe za jezik (video)

Jezik je moćan saveznik u vježbanju lica i zamjenjuje ruke koje katkad mogu biti prljave, a imate priliku vježbati. Ovdje su prikazane vježbe kojima ćete učvrstiti vrat ( koji zapravo “drži” lice), smanjiti podbradak, definirati i opustiti čeljust i vježbati kružni mišić usta.
*
Vježbe se izvode jednostavno, a možete ih prakticirati dok se vozite, pripremate obrok, gledate televiziju, radite na kompjuteru. Odlično je što vam za izvođenje tih vježbi nisu potrebne ruke, koje su inače česti pomagač u face yoga rutinama.
*
Face yoga nije samo borac protiv bora, ona ima utjecaja i na rad unutarnjih organa, jer je svaki dio lica povezan s nekim od njih. Zato je izuzetno važno pravilno koncipirati svoje prakse. Još jedan od rezultata face yoge je opuštajući učinak koji uspješno uklanja stres, glavobolju, napetost.
*
Čitateljicama poklanjam 10-minutnu praksu cijelog lica!

*

*

* Face yoga by Omotouch

Face yoga odlična je prirodna alternativa botoksu ili plastičnim operacijama. Ljepota face yoge je u tome što većinu vježbi možete raditi bilo kada i bilo gdje. Nakon što ih naučite, vježbe možete raditi i u pokretu! Npr. ispred kompjutera, TV ekrana, dok hodate, kuhate itd. Lako je, samo uključite vježbe u svoju dnevnu rutinu. I ne zaboravite, dosljednost je ključ uspjeha.

Iako su vježbe relativno jednostavne, može potrajati neko vrijeme da se sve pravilno usvoji i nepravilnosti u potpunosti isprave. Preporuka je raditi vježbe 20 do 30 minuta barem 5 puta tjedno u periodu od 6 mjeseci. Svako lice je individualno i kod nekoga će se taj intenzitet vježbanja trebati produžiti. Neke osobe moći će održavati zategnutost i pomlađenost kraćim vježbama i tek povremenim dužim seansama dvaput tjedno.

✔️ Upisi na face yogu: https://omotouch.com/webshop/face-yoga-vjezbe/face-yoga-vjezbe/
*
✔️ WEB stranica s našom kozmetičkom linijom kreiranom od prirodnih sastojaka čija su svojstva potencirana u svjetskim laboratorijima: https://omotouch.com/

 

Violeta Beljić Kušić

Diplomirani sam inženjer arhitekture, a svoju strast u struci usmjerila sam prema interijerima. Holistički pristup ljepoti promoviram izradom prirodne kozmetike oivčene laboratorijskim inovacijama, te kao instruktorica face yoge unutar svog branda [omo]TOUCH. Uvijek kreativna, sretno nosim svoje 50+ godine i hedonistički volim ljude koje me okružuju.

WordPress Ads